![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי זה יוביל לפיטורים בסוף.
קח תסיכון. |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
כנ"ל
אבל בכל זאת אם ממש אתה רוצה להתנקם תמצא עוד כמה שעבדו שם ותעשו כתבה בעיתון איזה נצלנים הם וכו' |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
נו מה הבעיה שיפטרו אותו?!?!
מי שישמע ילכו לו החיים! כולה ילד קטין עוד לא מלאו לו 18 אפילו, מנצלים אותו בעבודה....למה שישאר במקום עבודה הזה? שילך לדפוק את הבעלים של המקום שיוציא מהם פיצויים או משהו מזה משנה פיטורים או לא...
# 14 |
חבר וותיק
|
תפנה קודם כל למנהל של העבודה..
תדבר איתו אם אתה מפחד קח את אבא/אמא שלך איתך ודבר איתו נסה לסגור את זה יפה.. אם אתה בכל זאת לא מרוצה תתבע.. אבל כמובן שתביעה תגרום לפיטורים. אף מעסיק לא ירצה לעסיק עובד שתבע אותו.. וגם אם הוא יפטר אותך יש מלא מקומות עבודה לנוער לא חסר..
# 15 |
חבר וותיק
|
ואווו זה ממש ניצול! 8 שקל לשעה וגם לא שילמו לך על הניסיון בעבודה, אויש לאן הגענו!
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אני לא מבין, איך אתה לא בודק את זה ומתאם עם המעסיק קודם?
אני לא חושב שכדאי שתגיע לעיתונים ושטויות, דבר עם המעסיק, אם אתה שם לב שלא יוצא לך כלום מזה אז פשוט תדווח עליו(יש מספיק אגודות ושטויות שיקחו ממנו פיצויים).
nirstyle.deviantart.com אימייל: nirl28 [at] gmail.com מסנג'ר: dardy_nir10@walla.co.il Last edited by the-wolf; 17-06-07 at 07:32.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
כלום אומרים שכדי לי ללכת לדבר עם המעסיק.
אבל הוא אמר לי בהתחלה שהוא משלם זה את הסכום הזה. אני לא ידעתי על כל שכר מינומום וכאלה. הוא אמר לי מהתחלה שזה מה שהולך להיות ואני עבדתי. אני יכול לתבוע אותו למרות שהסכמתי לתנאים שלו? |
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
אם זה משא סיכמתם והוא משלם לך לפי ההסכם שהיה לפני זה ,אתה לא יכול לתבוע אותו (נדמה לי שלא)
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
הסכם בעל פה שווה ערך להסכם כתוב בבית המשפט.
במידה והמעסיק הודיע לך על השכר מבועד מועד אתה בבעיה. בכל זאת צור קשר עם הנוער העובד והלומד ותספר להם גם על כך שהמעביד סגר איתך על הסכום לפני למרות שהוא נמוך משכר המינימום. אולי בכל זאת אסור לו לעשות את זה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|