|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היה לי את זה..
ניכנסתי לסייפ-מוד ומשם לסוסטם ראקבור לחזור כמה ימים ליפני. אחר כך להכניס דיסק וינדאוס עם בוט, לעשות ריאינסטול וזהו. גם ללקוחות שלי היה אותו דבר, זה כנראה איזהשהו וירוס. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
חיפוש פשוט העלה את המדריך הזה:
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1565 זה לא הסבר מלא, אבל יש שם שורה חשובה אחת: computer memory is actually much more resistant to failure than most other computer parts. Having said that, it is also produced and distributed in more volume than any other computer part so it sort of evens out. בתור טכנאי מחשבים, אני מבטיח לך שהמשפט הזה הוא נכון.
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
ריסטרטים ללא הסבר וללא קביעות או פעולה ספציפית שניתנת לחזרה הם כמעט תמיד בעית חומרה...
השאלה פה היא לא עם יש לו בעיית חומרה, אלה איזה חומרה תקולה, זה לפחות דעתי...
# 16 |
חבר וותיק
|
תשמע גם לי היה את זה פעם,והיה לי גם יחד עם זה 'מסכים כחולים'
מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס במצב 'בטוח' ולהריץ אנטי ווירוס . גם לי זה היה עושה את זה,כל פעם ההייתי מדליק את המחשב,זה היה מגיע לקטע של הטעינה של הווינדוס הוא היה מרסט..הבאתי את המחשב למעבדה,ושם הם הסבירו לי מה לעשות להבא כשזה קורא לי . אז תיכנס למצב 'בטוח' לאחר מכן תריץ אנטי ווירוס,לאחר שזה סיים תבדוק את תאימות הזיכרונות שזה גם אפשרות . (אני ישלח לך בפרטי לינק לאיזשהו אתר ששם תוכל לפתור את הבעיה בקלי קלות,תקרא הודעה פרטית) |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|