|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
עכשיו מה שנשאר זה להחליף את ראש הממשלה
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ברק גרוע יותר מפרץ ופרץ גרוע מברק.
שתיהם לא מתאימים |
![]() |
![]() |
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ברק יותר גרוע מכולם.
למה כל המצב הזה היום? רק בגללו! אולי בתקופה שלו זה לא ניראה לעיין, אבל כל מה שקורה היום, זה בגלל ביבי וברק. שניהם ביחד צריך להעיף לים\= אני לא אומר שפרץ יותר טוב, הוא גרוע כמוהם, אם לא יותר, אבל ברק ממש ממש גרוע.. אני לא רוצה לחשוב מי מהם יהיה ראש הממשלה שלנו\= זה יהיה ממש ממש גרוע.. אנחנו לך לאבדון... אני לא מאמין איך שכחו לברק את כל מה שהוא עשה, או יותר נכון, כל מה שהוא לא(!) עשה... מדינה בכאילו\= |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פרץ לא מתאים לתפקיד שר הביטחון, לא האוצר ולא אף שר. חוסר המיומנות שלו באה לביטוי בכל תפקיד שהוא כיהן בו (ללכת עם מגה-פון כיו"ר ההסתדרות לא אומר שאתה טוב בתפקיד). ברק כיום הוא האדם שהכי מתאים לתפקיד הזה, אין אדם אחר במדינה עם ניסיון צבאי כמו שלו. מה שהיה בעבר היה, המצב כיום שונה. אתה יכול להגיד את זה על כל דמות פוליטית כיום. המבחן האמיתי הוא לראות אם הוא למד מהטעויות.
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שיהיה לו בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לו
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הוא מתאים מבחינת העבר שלו...אבל...
אז מה? מה הוא כבר יכול לעשות שונה? תחשבו על זה..בן אדם אחד לא יכול לשנות הכל. זה ישאר כמו שזה היה..זה בטוח. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אני חושב שברק יעשה את העבודה שלו טובה...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
חחחח עלק בגלל ברק וביבי
ראשי הממשלה הכי טובים שהיו היום שניהם רוצים להעיף את הערבים (החמסניקים והמופרעים) לעזאזל ושניהם לפחות עשו משהו למען המדינה לא כמו שרון ולא כמו אולמרט שרון ? נותן את המדינה שלו אולמרט ? נותן את רמת הגולן ? או לפחות מציע ? טוב שהוא לא רוצה להיות כמו רבין ולתת נשק לערבים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|