|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
אתר ממש מוזר, אני לא ההיתי סומך על אתר כזה כשאני נותן לו את פרטי כ.א. שלי.
תחליפו מהר עיצוב.
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מעולה, אל תיגע בכלום.
חברים, הוא בתחילת הדרך ולדעתי הוא עשה שם עבודה ממש טובה. האם התגובה של WebProject באמת נכונה בנוגע ל SSL.. תתחיל לפעול... אם אתה מחייב אנשים ולא משנה באיזה דרך, אתה צריך להעמיד שירות לקוחות כדי לתמוך בהם במקרה של תקלות. העמד דף "יצירת קשר" ותן את פרטי העסק (זה משהו חובה בכל עסק שגובה תשלום עבור גולשיו / לקוחותיו). ובמקום לקטול חברים, תייעצו ותעזרו לו בואו לא נוריד את רמת הפורום בכך שנקטול את עצמנו, בעלי האתרים. בהצלחה!
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
יפה, אולי טיפ טיפה לעבוד על העיצוב. נרשמתי לשותפים, בינתיים אין לי אתר מתאים לשווק את זה, אולי בעתיד.
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנוגע לחיוב:
ציטוט:
http://freebuy.co.il/howto.php בתודה רונן.ב. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא אהבתי את הרעיון
|
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
למה אין באתר מספר טלפון שאפשר לפנות אליו לתמיכה וגם דף אודות? האתר לא נראה כל כך אמין...
|
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אבל יש כלכך הרבה אתרים כאלו
אז למה לי דווקא ללכת לאתר כלכך חדש? |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
במהה שאתה אומר פה כרגע..קצת מבלבל..
שמע, אם הוא לא יפתח ועוד אחרים רבים לא בגלל שיש כמה שיותר מצליחים מהם, עם וותק.. זה לא אומר שהם לא יפתחו ולא יצליח להם לא אוהב את השיטה הזאת שצריך להגיע ל1000 הצעות לדוגמא עד שהמוצר ימכר, צריך לקחת בחשבון שזה אתר חדש.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|