|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל עוד אתה עומד בתנאי האחריות, לא אמורה להיות בעיה. העובדה שהם מבקשים משהו שהם לא יכולים לבדוק, בעיה שלהם. כל עוד הם לא יכולים להוכיח זה חוקי לחלוטין, משמע זה מוסרי בלבד. לא סתם מחקתי לך את ההודעה הקודמת, ההודעה מיותרת, שגויה ופשוט ספאם. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
נדמה לי שהוא אמר שהוא לא רוצה לעשות OC לא צריך לנעול? Last edited by Mg-maor; 07-06-07 at 17:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא מדובר בחוק, אלא תנאים. כלומר שבמידה ואתה לא עומד בתנאים הם יכולים לסרב לספק שירות, זה לא חוק. הם יכולים גם לאמר שהם לא ממשים אחריות אם אתה שותה שוקו בימי חמישי, זה לא אומר שהם יכולים להוכיח את זה. בשביל להוכיח שביצעת Overclock, הם צריכים קודם לשלוח את המעבד בחזרה לIntel בסנטה קלרה ולהמתין לתשובה, אני לא חושב שמישהו פה יהיה מוכן להתקע בלי מחשב כל כך הרבה זמן. אז אין פה עבירה על החוק, סך הכל טיפה לא מוסרי. אתה מגזים לא מעט עם ההשוואה שלך לגניבה, וזה ממש לא נכון. בקשר לנעילה. אתה טועה ומטעה אנשים, אני מרגיש שחשוב מאוד לתקן אותך מול כולם, כך שידעו מה נכון. כל עוד הוא לא מבקש שינעלו, אין בעיה (אנחנו צמודים לנושא). |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
תוכלו להסביר מה זה Overclock?
כלומר זה מנסה לעבור מגבלה של המעבד כלומר נגיד והוקצב לו X אז זה מצליח לעבור לY
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
לקחו שבב, החליטו מסיבה כזאת או אחרת שהוא צריך לרוץ בתדר X.
בפועל הוא יכול לרוץ בתדרים גבוהים יותר (הרמה משתנה משבב לשבב), ואתה משנה את תדר ברירת המחדל לאחד אחר גבוה יותר. הבעיה היא שתדר גבוה יותר אומר שימוש גבוה יותר בחשמל, וזה ידרוש ממך להעלות את ההספק של השבב לפני. עלאת ההספק של השבב למעשה יוצרת חום נוסף, ובמידה ואין לך פתרון קירור מתאים, השבב בסכנה. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי אם אני לא טועה ראיתי איזה אחד שיש לו מעבד 3.2 ועשה אובר קלוק והגיעה ל 6.0 *הערה בדקתי דרך האברסט שהטמפרטוקה של הCPU היא 41 C זה לא טוב? אני צריך להוסיף עוד מאווררים?
Last edited by ibmod; 07-06-07 at 21:29.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני בעצמי הגעתי ל6.2GHz עם מעבד 3GHz, אבל בתדרים האלו זה יותר תחרותי מאשר מעשי.
כלומר המעבד כן פועל בתדר המדובר, אבל הוא לא יציב מספיק בשביל ממש לעשות משהו. יותר הגיוני שמעבד 3GHz למשל יגיע ל3.5GHz - 4GHz עם קירור סביר יציב (תלוי בשבב). עכשיו ראיתי את העריכה שלך. "קירור" זה לא עוד מאווררים, זה לא יעזור לך בכלל. הפתרון הוא בעיקר מה שיושב על המעבד עצמו. וכדאי שתבדוק מה המעלות במאמץ אצלך, יכול להיות שזה לא קריטי. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה זאת אומרת מה שיושב על המעבד יש לי מאוורר על המעבד ואז יש תעלתה שיוצאת אל מחוץ למארז *אם מעבד Intel Celeron D 346, 3066 MHz לכמה אני יכול להגיע אם יציבות טובה *דרך אגב יש לך מסנג'ר אייסיקיו או משהו?
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אני לא טועה המעבד מבוסס Prescott, שזה חיסרון. למזלך הוא מגיע עם FSB נמוך יחסית ומכפלה גבוהה, מה שאומר שיש פוטנציאל לOverclock. לדעתי אתה יכול לסגור בקלות את ה3.5GHz איתו יציב. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
איך עושים OVERCLOCK?אתם יכולים להסביר לי קצת על זה?נשמע לי ממש נחמד,
יש לי מעבד DUAL CORE 3.0 ו2 ג'יגה ראם =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|