![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שזה גם תלוי לאיזה חשבון אתה מפקיד. אם אתה מפקיד לחשבון צעיר, שהוא בלי עמלות, אז בלי עמלות. ולהפך..
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
טוב יש פה מישהו שיודע בטוח חחחחח זה בדיוק מה שקרה לי עם האנשים ששאלתי
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה רוצה במדויק? תקשר לבנק.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אין לי מספר ולא כלום ובאתר שלהם צריכים תעודת זהות למספרים שם...
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
רגע שנייה...
גם אם אין לי חשבון למשל בבנק הפועלים ואני רוצה להפקיד למישהו כסף שהוא גם בבנק הפועלים אז לא לוקחים לי עמלה? כי לי יש חשבון בבנק הפועלים וכתוב לי פתור מעמלות של הפקדה או משהו בסיגנון... ומחר אני הולך להפקיד כסף לחשבון של מישהו בבנק לאומי אז למי בדיוק אני פונה? לפקיד שאני תמיד מפקיד כסף לחשבון שלי בבנק? כי זה סיפור בסניף אצלנו בהרצליה זה טירוף בשביל לדעת דבר הכי קטן מחייבים אותך בטור וכל טור זה כמה שעות משהו מטורף... רק כדי להפקיד קצת כסף הייתי צריך לחכות איזה שעה ורבע! |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
מבנק לבנק אין עמלה,
כך שאם אתה מפקיד לפועלים , תפקיד מפועלים ולא מבנק אחר. אין עמלה לפי מה שאני יודע.
# 17 |
חבר וותיק
|
זיוני שכל.
יש ילדים בני 12 שהפקידו כבר. אתה רק צריך מספר תעודת זהות , איך חשבת שכל העסקי אחסון מתנהלים ? קטינים יכולים להפקיד ,רק עם מספר תעודת זהות. לגבי ההעברות, אתה הולך לבנק הפועלים ומבקש להעביר לבנק לאומי , יש עמלה. אתה הולך לבנק הפועלים ומבקש להעביר לבנק הפועלים , אין עמלה. אותו דבר בכל הבנקים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
DMN זה מה שקיוויתי לשמוע....אתה בטוח ב100%?
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
ב 1,000% לא במאה.
בהצלחה. גם אתה עוז , לך ללאומי לא להפועלים. אתה גם ב 628 ? |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
מידע בקשרבנק הפועלים, העברה לחשבון בתוך בנק הפועלים (לא משפחה) יש עמלה של 10 שקל ושלושים אג'.
העברה באותו בנק המשפחה משפחה ללא עמלות. העברה מבנק א' לבנק ב' עולה (במידה ואני זוכר נכון 40-50 שקל). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|