![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
זה כל הזמן מתחמק! הוא לא עונה כלום! זה מטומטם!@#%!@%$!@ !
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
חח...זה אחד הדברים המצחיקים.
המקור של זה: http://www.peteranswers.com/ אתם יושבים לייד מישהו, אומרים לו "קבל איזה אתר מגניב". בשורה:"Insert petition:" (או בעברית "בקשה לשאלה:"), אתם לוחצים "." (נקודה) ואז מתחילים לכתוב את התשובה שאתם רוצים שתהיה, באותו זמן, זה מראה כאילו אתה כותב בקשה לשאלה. לוחץ אנטר.. לאחר מכן אתה כותב את השאלה, ואז שוב לוחץ אנטר, מסכים לתנאים..ואז זה מראה את התשובה שכתבת מראש ![]() טריק חמוד..חח...כיף לשגע אנשים עם זה. |
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
לא הבנתי!!
איך זה עובד?!?!?! ואני מכיר את הדבר הזה ממזמן !!! חברים שלי צילמו לי סרטון הם אמרו שהוא ענה להם ולא האמנתי www.peteranswer.com זה האתר אני חושב חחח הם היו נכנסים תמיד לשמה עריכה: אבל שאני רושם : "." (נקודה) אז זה רושם לי P או פ' |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
בדיוק. אחרי זה תמשיך לרשום את התשובה שאתה רוצה, וזה מציג כאילו אתה רושם "פיטר, ענה בבקשה על השאלה הבאה:"
# 16 |
Permanently Banned
|
ואז מה אני רושם בתשובה אחרי שאני רושם את זה?
אהההה הצלחתי!!!!! יאאפיייי =] Last edited by iDan | Gold-host; 29-05-07 at 13:15.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואז תתעלם ותכתוב ת'תשובה שאתה רוצה
זה יתחיל לכתוב לך peter please answer my question : הם יחשבו שאתה כותב לו בקשה אבל בעצם כתבת ת'תשובה שאתה רוצה אחרי זה תלחץ אנטר אחרי זה תכתוב את השאלה ותעשה "." ואז זה יציג ת'תשובה שבחרת |
![]() |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אתה מחרטט
קודם כל אתה כותב ת'תשובה שאתה רוצה ...!! ז"א אתה לוחץ "." ואז כותב תתשובה שאתהה רוצה לשאלה הוא יכתוב לך יעני אתה כוצב פיטר ענה על השאלה \ peter please answer my question : אתה לוחץ enter זה עושה לך שאלה אתה כותב בשאלה מה שאתה רוצה לתשובה וזה מראה תתשובה נגיד .כן אור , כמובן! יהיה כתוב פיטר אנא ענה לשאלתי אחרי זה ENTER שאלה : פיטר , האם אני יגיע השבוע ל2000 הודעות בפורום הוסטס אחרי זה אתה עושה שלח זה יכתוב לך ת'תשובה ה"מוסתרת" : כן אור , כמובן! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|