|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
הבאתי כבר -
PHP קוד:
מה בקשר לקט'?
חבר וותיק
|
ההבדל הוא שאני עשיתי עם die והקוד הקודם שלך היה עם echo זאת אומרת שזה לא יציג שום דבר חוץ מהמשפט שיש בתוך הסוגריים של פונקציית ה-die אבל כשאתה עושה echo אתה צריך גם לעשות else ועוד להשתגע עם זה וכמו שאני אמרתי לך זה פשוט עושה בהתחלה בדיקה אם זה ככה זה מפסיק את כל העלייה של העמוד ופשוט מציג לך את ההודעה ואם לא אז זה ממשיך כרגיל...
בקשר לבעיה הראשונה שלך עשית שם WHERE OREDR BY זה לא נראה לי הגיוני תנסה למחוק את ה-WHERE ובקשר לקטגוריות תנסה פשוט להכין לולאה של הקטגורייה ואז לחשוב על זה לבד למשל תעשה שתי טבלאות במסד אחת של קטגוריות ואחת של תת קטגוריות ואז פשוט תעשה קשר ע"י או ה-ID או כל דבר אחר ואז שפוט בלולאה תוציא את המידע של התת קטגוריות וזהוא Last edited by חיים; 18-05-07 at 15:49.. |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אבל הנעילהעדייןן לא עבדה...נתן אותה שגיאה..
בקשר לבלוקים אני יודע ראיתי את זה בקשר לקט' עשיתי שני טבלאות אחד קטגוריות ואחת דפים בדפים יש cat_id וזה מקשר לID של הקט' אבל כשעשיתי את זה הוא נתן לי שגיאה..לא הבנתי מה הוא רצה..
חבר וותיק
|
תראה את השגיעות...
|
![]() |
# 15 | ||
חבר מתקדם
|
נעילה
ציטוט:
ציטוט:
# 16 |
חבר וותיק
|
נעילה
בקשר לזה יש לך שגיעה עם השאילתה תבדוק טוב טוב מה השגיעה אם זה לא בטקסט אז אולי במסד עצמו... תראה את השורה 168 קט' תראה את השורה 1 |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קטגוריה:
קוד:
SELECT * FROM cats ORDER BY cat_id DESC |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
קטגוריה -
זו השאילתה המדוברת - PHP קוד:
שורה 168-169 PHP קוד:
לוסניר - מה הקשר? זה מסדר את הcat_id מהאחרון לראשון.. זה בכלל לא היה השאילתה המדוברת...עם זה אין כלל בעיה(כי הוא מדפיס את שם הקט' בל לא את הלינקים המקושרים..) ואני עדיין לא מוכר מערכות...אני בונה כדי ללמוד לא כדי למכור..
מתאורר / יצא בחוץ
|
קוד:
SELECT * FROM pages ORDER BY PageName WHERE cat_id='$cat_id' |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
לא....זה רק להוריד את ה " ` "
ניסיתי ולא עובד..
|
|