|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
Kivshany (משהו כזה), מעצב מדהים...
http://k-designs.co.il/
הוסטסניון
|
*זה.
הוא מעצב אתרים מקצוען, קוראים לו עינב קיבשני.
Permanently Banned
|
נחמד
|
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אהבתי, רק הלוגו יעני איפה שכתוב תשם של השרת תנסה לשחק עם זה יותר ולא ממש הבנתי מה קשור הרקע שיש בבאר למשחק.
אחראי פורום
|
פצצה...
הייתי מעיף את החרבות בלוגו ומבליט קצת את השם בלוגו, חוץ מזה? מעולה!.
הוסטסניון
|
אם מסתכלים על היופי של העיצוב? עיצוב יפה.
אם מסתכלים על נוחות הגלישה? פשוט נוראי. אתה מעצב טוב, אין לי ספק, אבל אתה חייב לחשוב על הגולש ולא על התגובות בהוסטס. תחשוב על עצמך נכנס לאתר כזה במטרה לקרא חומר על המשחק שאתה אוהב, אתה תראה תפריט שקשה מאוד לקרא, כי הרקע שלו חצוי לשני חלקים בצבעים וטקסטורה שונה, תנסה לקרא טקסט במקום של התוכן שיש עליו את המפה, כמעט בלתי אפשרי. כעיצוב? יפה מאוד. כאתר? על הפנים, לא נח לגלישה, ולא יכול לייצג אתר שהמרכז שלו הוא התוכן. כל הביקורת הזאת היא ממש בונה מבחינתי, כי ברור לי שאם תנסה לחשוב על הגולש, יצאו לך עיצובים פשוט טובים, אין לי משהו אחר להגיד. המון בהצלחה! |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
וואוו הרבה הרבה יותר טוב מהקודמים..
וקישבני מעצב דגול..הישראלי הטוב ביותר לדעתי. Last edited by talyigal; 12-05-07 at 00:56.. |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
לללקוח קוראים ערן ?
|
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
תאי, אני חושב על נוחות הלקוח, ולא נוחות הגולש..לא הולך להיות כאן חומר טקסטי על המשחק אלא זה משמש בתוראתר הבית של שרת מפורסם בחו"ל..
נכון לעכשיו אין כאן משהו שהוא לא "לבקשתו"
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|