|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מניח שאתה צודק. אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח
![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כן,
אם אתה הולך להיות מהנדס תוכנה, יחטפו אותך למקומות עבודה במשכורות הרבה יותר טובות ואפילו מעולות ממה שאתה חושב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אוקיי תראה, אני מכיר מישהו בן 26 מהנדס תוכנה.
הוא למד מהתיכון מחשבים ומדעי המחשב ברמה בסיסית בתור התחלה. עם הזמן הוא כבר ידע לבנות מערכות ואתרים ברמה מתקדמת. לאחר הצבא הוא הלך לאוניברסיטה והתחיל בלימודיו במקצוע מדעי המחשב. כיום הוא מהנדס תוכנה באינטל , מרוויח הרבה כסף האמן לי. תהיה בטוח שבחודש רק מאינטל הוא עושה : 40,000 ומעלה. וזה לא כולל את העבודות הפרטיות שלו, בנוסף הוא מקבל מלא בונוסים כמו חופש \ העלאה בשכר . לפעמים עושים משלחת לסין או כל מקום אחר בעולם והוא נוסע לשמה הוא אמר שגם שם הם עובדים אבל האווירה היא שונה . יש עבודה אבל קטנה . בכל מקרה , לימודים שכאלה הם לא "מבזבזים" לך את השנים אלא מעשירים לך את העתיד! בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מדעי המחשב, כשמו כן הוא, מקצוע שעוסק בחקר המחשוב.
זאת אומרת, אל תצפה שילמדו אותך שפת תכנות כזו או אחרת שנדרשת עכשיו בשוק. אלה יתנו לך כלים לחשיבה נכונה, ילמדו אותך אלגוריתמים שימושיים, וכך מה שנשאר לך הוא רק ללמוד את התחביר (syntax) של שפה כזו או אחרת. רוב האוניברסיטות \ מכללות גם משלבות בלימודי התואר לימוד שפות כמו c, java, python ואפילו סקריפטים של שללים כמו bash, tcsh ועוד. אך מה שחשוב זה החשיבה, ולא השפה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בתחילת השנה לומדים C# (סישארפ).
ואחר כך ניהול רשתות וזה תלוי לפי המערכת של אותו ביה"ס.
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני מתלבט קצת בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, אבל לפי מה שהבנתי ההבדלים קטנים נכון? רק קצת פיזיקה בהנסדת תוכנה, והבדל מהותי אחד שבמדעי המחשב הדגש הוא על אלגוריתמים קטנים ובהנדסת תוכנה - התמונה הכוללת. אני צודק?
(ד"א עכשיו חזרתי ממתכונת במדעי המחשב ב' - איזה קל XD)
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
http://www.jce.ac.il/category/Tochnit_Limudim_Tochna |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תואר ראשון או אפילו הסמכה של הנדסאי פותחת דלתות בתחום..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש אצלנו שינויים במגמת הנדסת מחשבים, ובעקבות החלפת מורים או החלטות בהנהלה, הוחלט ללמד שנה הבאה C# או Java. לא ידוע לאף אחד כרגע.
בכיתה י"א מלמדים ASP ו-Javascript (+ חזרה על HTML שלמדנו בכיתה ט' (עכשיו)). וי"ב לא יודע ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
עדיין ASP? שיתקדמו אם כבר ASP.NET, כי PHP אני לא בטוח שהם ילמדו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|