|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אל תלך על מוטורולה חרא של חברה ויש להם חרא של מכשיר יש לי את המוטורולה v3x איכות השמיעה גרועה ביותר וכו"
עדיף לך נוקיה 6280 באמת אחלה מכשיר
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא דיברתי על הV3x, גם אני לא אהבתי אותו.
אבל הV3xx הוא מכשיר מעולה, הוא מכיל יחידת APU מתקדמת לאיכות סאונד ברמה מקצועית ויחידת GPU מתקדמת (אבל מאוד מתקדמת) להרצת ישומים גרפיים מתקדמים. אפילו NVIDIA מתלהבת מהמוצר המסוים הזה: http://www.nvidia.com/page/goforce_4800.html |
![]() |
![]() |
# 13 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
רכשתי בתחילת שבוע שעבר את נוקיה 6233 ואני מרוצה מאוד, תקח גם אותו בחשבון
![]()
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא מוטורולה מנסיון.
[*]Nokia N73 או שתחכה קצת ל N95 [אבל יקר].[*]SonyEriccson K800I. |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
הN95 לא משתלם בשום צורה, מה שמקבלים פשוט לא מצדיק את המחיר.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
נוקייה:
מבחינת מערכת ההפעלה, תפריטים, ממשקים, נוקיה היא אחת הטובות בתחום, אולי מס' אחת. מבחינת המכשיר עצמו, רוב המכשירים "משעממים" בצורה שלהם, ובסדרת N האחרונה, המכשירים דיי גדולים. בכללי, אני ממליץ כל הפלאפונים מעולים, אין בעיות או משהו, רק מבחינה חיצונית הם לא הכי... לפי דעתי. סוני אריקסון: כמו נוקיה, מבחינת המערכת הפעלה והתפריטים, היא דיי טובה ואפילו מרשימה, עובד מהר, אין בעיות. וגם מבחינה חיצונית המכשירים דווקא יותר יפים. כמובן שיש ויש... בכללי, רוב המכשירים טובים מאוד. גם חיצונית וגם פנימית. מוטורולה: הפעם אני אתייחס לעיצוב קודם. סדרת V של מוטורולה, היא להיט ובצדק. בהחלט מכשירים מאוד יפים מבחינה חיצונית ומרשימים, אהבתי מאוד. מבחינת מערכת ההפעלה אז ככה, לי יש מוטורולה E398 והמערכת זוועה. מאוד מאוד איטית וזה חסרון גדול. אך לפני כמה ימים חברה שלי קנתה מוטורולה V6 החדש ולהפתעתי המכשיר עובד ממש טוב ועשו בו הרבה שיפורים מבחינת מערכת ההפעלה, כעת היא עובדת מהר ואין ממש בעיות. צריך להתרגל לזה קצת, כי יש הרבה תפריטים ותתי תפריטים קצת מתוסבכת... לי אישית חשוב מאוד גם העיצוב החיצוני וגם הפנימי. אני הייתי מנסה איזה סליידר של סוני אריקסון ואם לא, אז מוטורולה. בהצלחה ![]()
# 17 |
חבר וותיק
|
אוי אוי מוטורלה..
חח אני זוכר בחופש הגדול המכשיר היה יומיים על השידה , אחרי היומיים אני בא להדליק אותו והופ! לא נדלק. הלכתי למוטורלה ואמרו לי שהלוח נשרף. ממה!? מזה שהוא ישב יומיים על שידה מעץ?! בסוף גם חייבו אותי, באתי אליהם בטענות ואז הם אמרו שהם "לא" שמו לב שזה תקלה טכנית במכשיר עצמו, והורידו לי את החיוב. אגב אני מדבר על Motorla E1000 כרגע יש לי Sony Ericsson K610I - בהתחלה לא הייתי מאוכזב, וגם אני לא מאוכזב עכשיו אבל מה שהם עשו ממש אבל ממש לא טוב. באתי לעדכן גירסאת מכשיר לפני כשבועיים, הודיעו לי שיש עדכון זמין במייל. כבר עדכנתי פעם אחת ולא היו לי בעיות בכלל - עבד חלק וסידר המון באגים שהיו. עכשיו אני בא לעדכן את העדכון השני - סיימתי לעדכן אחרי כ10 דקות. אני בא להדליק תפלאפון, הוא באנגלית. אין שפה עברית, פשוט נמחקה. אחרי יומיים, שהתחיל חופש פסח בדיוק הדלקתי את הפלאפון והוא פשוט לא נדלק, לא רוצה להדלק. מראה לי מסך Sony Ericsson עם הלוגו שלהם שזה בעצם טוען את ההתחלה ואז הוא נכבה. הלכתי לאורנג' וצרבו לי את הגירסא מחדש. בינתיים הטלפון מתפקד אבל: 1. הוא נכבה כל 5-10 דקות 2. מתי שבא לו הוא לא מקבל שיחות 3. הוא לא מקבל כלום - לא חיבורי BT ולא חיבורי USB אז לא יודע מה איתם, אבל אני הולך להחליף את המכשיר. בקיצור אחרי שחפרתי, לך על הW810i - פלאפון מצויין. התנסיתי איתו והוא ממש נוח וידידותי. |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
[quote=עמרי שוסטר;459740]הK800i הוא פלאפון מעולה, נהנה ממנו כל רגע.
![]() quote] ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
מההודעות פה רק מוכח שזה שיש מישהו שמקבל מכשיר תקול, לא אומר שכל החברה "חרא"
לדעתי סוני אריקסון הכי טובים, מבחינת העיצוב, המערכת הפעלה, המכשיר פשוט פותח טוב.. אצלי יש מוטורולה, ואני לא סובל אצלו משום בעיה.. אלו שיש להם בעיות עם המכשירים פשוט שומעים אותם יותר. לא צריך להתרגש מכזה דבר.
![]() |
# 20 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
הוא טיפה גדול, אבל אין מה לעשות בנוגע לזה. מעוצב יפה לדעתי. וזה נוקיה, ככה שמבחינת תפריטים, התמצאות בכל הדברים וכו' יש בו הכל מהכל.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|