|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
ואת השליחת MAIL יהיו "האקרים" שיורידו, אני מתכוון לאלו שמספקים הורדות סקריפטים כמו סקריפט מאפיה וכו'...
אתה צריך לעשות מערכת ממש טובה אם תרצה שכאלו יסתכלו עליה ![]() הם לא פורצים כל מערכת שעולה כסף.
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
מה נשתנה ? אפילו את MICROSOFT פרצו, אז את המערכת שתבנה לא?
סתם בזבוז זמן, אין לך משהו ישיר שתוכל לעשות בכדי למנוע גניבה. אם תקודד את הקוד עצמו, אנשים לא יקנו, אנשים רוצים אופציה לעריכה והתאמת המערכת איך שנוח להם, חוץ מזה שצריך משהו מותקן בשרת בשביל ZEND אם אני לא טועה. המשך יום נעים.
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
במקרה הזה יש שימוש בשליחת נתונים דרך ה-URL [זו הייתה כוונתו של זה שציטטת] כך שתזין סיסמא ושם משתמש לתוך URL נגיד אפילו בקובץ לוגין משהו כמו: login.php?user=blabla&pass=dasdds וזה יעקוף את ההתחברות...אבל לדעתי זה לא יעזור במקרה הזה שיש למישהו גישה לקבצי המערכת... לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה לסבך את הקוד שלך הסופי, לעשות גרסא סופית שבה הקוד מסובל ובעצם על שורה אחת אפילו כך שבמקום שמתכנת יתאמץ לטפל במה שעשית במערכת שלך אז הוא יעדיף כבר לבנות אחת משלו. במקרה שלך - העלאת קבצים - תהיה יצירתי. במידה ומישהו מעלה קובץ טקסט [ נגיד אתה ] ובמערכת אתה גם כך קורא את הקובץ ובודק את תוכנו? (קובץ טקסט) אז תעשה שאם במקרה ובקובץ הטקסט יש סטרינג שאתה יודע מראש אז זה נותן לך שליטה על המערכת (כך תוכל ליצור קובץ טקסט, להכניס אליו את הסטרינג, להעלות דרך המערכת שלך ו...). אבל אז מי שידע על זה במערכת שלך יוכל להשתמש בזה נגד לקוחות אחרים שלך (ומתחרים שלו) אלא אם כן: 1. לא ידעו מי לקוחותיך 2. תשנה את הסטרינג בין כל רישיון ומערכת שתפרסם...
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא ככה @_@
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
בעקרון כבר ענו לך, אבל אני אסכם:
- אם יש קובץ התקנה, בעת ההתקנה תשלח פרטים הקשורים למתקין ולשרת שעליו מבוצעת ההתקנה אל המייל שלך. - תשאיר פריצת אבטחה שרק אתה יודע ובמקרה של... תוכל לפרוץ ולמחוק את המערכת או משהו. אבל שוב, כל דבר כזה, אפשר לבטל, אפשר לפרוץ. אין מה לעשות... תיאלץ לסמוך על הלקוחות שלך. בברכה, רן.
# 17 |
חבר וותיק
|
תכין קובץ שיתחבר למסד אצלך בשרת...
שבו יהיה הקוד וכתובת העמוד.. ותשווה עם הנתונים אצלך במסד אם זה לא תקין תנעל את המערכת.. ותפזר את הפונקציות בכל מיני קבצים.. אבל בכל זאת אפשר למחוק..
# 18 |
חבר וותיק
|
גם אני חשבתי מה אפשר לעשות עם כל העסק הזה של הגניבות...
הנה המסקנה : כל השאילתות והערכים שצריך יבנו על על הקבצים שבאתר שלך ... לכל שאילתא שתשלח מאתר מסויים שמשתמש במערכת שלך , יהיה איתו IP של האתר ... אם הIP קיים ברשימת הלקוחות אפשר ביצוע שאילתא ואחרת בטל... כמובן שאפשר עוד לפתח מזה 1001 דברים ... אבל זה הרעיון .... אם אתה מתכנת ברמה אתה תצליח... אני למשל בניתי קודים שזורקים לדף HTML ערכים של 1 ו 0 ובודקים אם הIP קיים אם הוא קיים שלח תשובה ( 1 או 0 ) ואז במערכת שאתה נותן ללקוח אתה קורא את הדף ומעתיק 1 או 0... ככה כל הקודים של התיכנות שמורים אצלך.... מקווה שהבנת... אם לא פנה אלי לא בעיה לעזור לךך.... |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואז הבנאדם ידע סיסמה למסד שלו...? עדיף כבר לעשות קובץ שמקבל שם משתמש וסיסמה ב-GET ובודק אם הם נמצאים במסד הנתונים ובקובץ יהיה פלט כגון TRUE או FALSE.
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
התכוונתי שהקובץ יהיה בשרת שלך.. ויהיה קובץ אחר בשרת של הלקוח שיקח את הנתון false או true אם זה אמת המערכת תפעל אם לא המערכת תנעל ואם הפונקציה של הבדיקה נמחקה אז המערכת תנעל..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|