|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
אתמול אניו חברים שלי הלכנו לראות תסרט 300 בכורה
![]() אז אחרי זה היינו רעבים ושום דבר לא פתוח!! (מוכרים הרבה דברים כשרים בחיפה) אז הזמנו meat bar זה בר של בשר כזה חחח פרגיות כבר וכל השטויות בקיצור בחג הם מוכרים רק כשר ויש להם רק לאפה (כי הם מכינים את זה מקמח מצה וגם ככה זה צריך להיות שטוח ולא צריך לתפוח) הזמנו עם פרגיות משהו מטורף ![]() וזה כל כשר!! ![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
ומובשלים הראשון לא השני לא הכי כי צילמתי את זה באמצע כזה :P וזה לא היה על מנגל חחחח Last edited by Ori The Man; 05-04-07 at 17:59.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
מי אמר את זה? זה ממש לא נכון
יש קניידלאך
# 13 |
חבר בקהילה
|
התוצאה הסופית לא נראת משהו חח :\
חח בתאבון בכל זאת ..
# 14 |
חבר וותיק
|
איכס
![]() רק בגלל התמונה של האחרי בא לי להקיא ![]() לא,אני לא דואג אני כופר ![]() (מי שמצטט אותי,ומתחיל איתי וויכוח ואומר שאני לא יהודי , שיעשה טובה שייפתח ת'מקרר ושייסתכל אם החיים שלו לא שם.) |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח למה זה יצא מצויין :P
התמונה השניה זה היה באמצע ההכנה :P |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואי אמא שלי הכינה עכשיו לחמניות מצה כבדות כאלה, לא קלות. קראנצ'יות כאלה...
יאמממממממ EDIT שנה שעברה, אני בחיים לא אשכח, הלכתי לסרט מת לצעוק 4, בכורה, וכשיצאתי הלכתי לאיטלינו לאכול לחם שום. אמרו לי כשר, אחרי שבועיים חזרתי גיליתי אותו לחם אותו טעם, אמרתי, אתם ממשיכים לשמור כשרות של פסח? אמרו לי זה לא כשר. אנחנו מקום לא כשר. Last edited by Eli-Hai; 05-04-07 at 19:43.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
אתה 2 דקות בדיוק מהבית שלי לא יכולת להביא לי משהו בדרך? לכל החכמולוגים לא, אני לא גר בכפר ערבי..
![]() זה המסעדה הזאת ליד המשתלה או זאת שהיא ממש בתחילת הכפר שלהם? ואורי חחחח תלמד לבשל? לא תיבלת את הסטייק בגרוש יא מגעיל ![]() לא חבל על הסטייק? ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
וואי גם אני אכלתי אתמול את במיטבר עשה לי קלקול קיבה והלאפה בכלל הייתה קרה..
תאמת לדעתי לא שאלתי רב או משהו אבל אם המוכר אמר שזה כשר ולא ידעת שזה לא, אז לא נורא זה כאילו אכלת כשר
![]() Last edited by maor; 05-04-07 at 21:41.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התמונה זה לא שהוא גמור זה היה באמצע הבישול ![]() והוא כן מטובל כניראה לא יצא בתמונה :P (איכות של פלאפון) |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() רק שאצלי הוא היה על מנגל, עם עוד כמה חברים בשריים ![]() אגב, לבחור שדיבר על התיבול.. סטייק לא מתבלים בזמן הבישול, אם הסטייק באמת איכותי, הוא יהיה טעים כמו שהוא. מלח מייבש אותו ברוב המקרים, ולכן שמים את המלח עם שאר התבלינים בסוף. בתאבון ![]()
Last edited by TalGarty; 05-04-07 at 22:21.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|