![]() |
# 11 |
Member
|
נכון שיראל בידיוק צודק..
בקיצור.. תודה תנעלו תנושא
# 12 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
מה קרה עלה לך הסעיף? מה אם יפתחו עוד חברה היה לך פחות לקוחות? חשבתי שכל פורום הוסטס זה חברים שעוזרים, תומכים... גם אתה כשהייתה בתחילת החברה שלך לא הייתה "המעצב הדגול"... ובקשר אל מי שביקש מתכנת: שהיה לך המון המון בהצלחה... שתצליח בכל... ושלא תתיחס לאנשים בפורום האלה כי הם בני אדם לא כל כך נחמדים ![]() אני מקווה שתימצא מתכנת... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Member
|
תודה רבה רבה רבה ואני חושב בידיוק כמוך...
לא יודע מה יש פה לאנשים..:S
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שהוא אומר שהוא יהיה למשל כגם מעצב פלאש.. והוא שואל איך הוא צריך להעביר לייר מהפוטושופ לפלאש.. זה אומר עד כמה הוא לא מוכן.. אנשים לומדים שנים על גבי שנים כדי להרשות לעצמם בסוף לפתוח חברה שכזאת.. אני מצטער..תלמד עוד .. תצבור נסיון.. ואז תתעסק ב"חברה" אני אומר את זה רק לטובתך.. כי ככה תצליח
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אבל לאף אחד אין זכות לחתוף עליו כריזה...! הוא מספיק בוגר והוא יעשה מה שברואש שלו... המקס' שאותו בן אדם יכול לעשות זה ליעץ לו... הפורום הזה בזמן האחרון נהיה ממש מגעיל להיכנס אליו... יש משפט שאומר "ארץ אוכלת יושביה" אז אנכנו "פורום אוכל משתמשיו" וזה ממש לא נחמד כך...! |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי תשתקו ?
PassiOn לא מתאים לך העבודה ? אל תגיב. כל עוד מה שהוא עשה לא רשום בחוקים כנגדו אין לך זכות להגיד לו שהוא עשה משהו לא בסדר. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
בואנה אני לא מבין אותכם אנשים עזבו אותו הוא רוצה לפתוח חברה שיפתח שיעשה מה שבא לו
הלקוחות ישלמו לו לפי כמה שהעיצובים שווים זה לא כמו חברת איחסון שאתה לא יודע מה אתה קונה לפני... פה אתה רואה את הרמה ולפי זה אתה מחליט אם לקנות או לא... אני ממש לאמסכים איתכם! אז אם הרמה שלו לא גבוהה (ואני לא אומר שהיא לא חס וחלילה) אז הוא לא ירוויח כמו אלה שיש להם רמה גבוהה (ופה גדול מאוד) דרך אגב אחי להעביר לפלאש מפוטשופ תישמור על פורמט png בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
הוא כנראה התכוון לקבוצה ולא חברה...
בשביל חברת עיצוב צריך פוטושופ מקורי שעולה הרבה מאוד כסף... כמו-כן צריך רישיון במס או במע"מ שהם גם עולים הרבה כסף... אז... תחליט מה שבא לך... תפתח ביינתים קבוצה ואז כשיהיה לך גיל מתאים וכסף תעשה חברה...
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
יש בעייה מאוד רצינית כאן.
זה לא רק אתה שמנסה לפתוח את העסק שלך, זה הקודמים שלך שהרסו כאן את כל הכיף. פשוט הייתה תקופה שכל יומיים איזה ילד היה לומד להזיז את העכבר וכבר היה קורא לעצמו מעצב. ויום למחורת היה בא עם ההצהרה המפוצצת שהוא הולך לפתוח חברות ענק...וכל שאר המשחקים הדפוקים. אז מבין? הוא בעיקרון לא מתפרץ עליך ספציפית (passion) אלא על כל מה שהולך כאן בפורום. בכל מקרה, אני לא אתן את הדעה הספציפית שלי על מצבך. אבל שיהיה לך בהצלחה. אם אתה מחפש מתכנת html פנה אליי. (אני לא זול) רפי. |
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש חדש
|
תגידו מה נסגר איתכם הוא רוצה להתנסות לפתוח עסק קטן ואן בזה שום דבר רע וחוץ מיזה שאתם בכלל לא יודע את הרמה שלו אז מה יוצאים עליו ? הוא רוצה לפתוח שיהיה לו בהצלחה וזהו
ד"א PassiOn אם זכור לי נכון לפני חודש גם לך היתה אחלה """"""""חברה"""""""" ולמה עשית את זה להתנסות בעניין אז מה אתה יוצא אל כל מה שזז עם ההודעות האלה. (תקן אותי אם אני טועה) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|