|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
עדיף להשתמש בזמן של השרת
להגדיר את הזמן של השרת ואז לבדוק אם הזמן של השרת שווה (פחות או יותר) לכניסת השבת
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
טוב יש לי בינתיים דרך לגלות לא רק את הארץ שלך אלא גם את קווי האורך + רוחב
ולפי זה בPHP5 גם את זמן השקיעה המדוייק במיקום של המשתמש (כניסת שבת) מה שחסר לי זה או השעה אצלו או הTIMEZONE. יש גם DB שעולה $600 לשנה שיש לו את הTIMEZONE לפי כל IP אבל אם זה פרוייקט חינם חבל לי להשקיע 600 דולר... ![]() אולי אני אעשה גירסה בתשלום מאוחר יותר. בינתיים עד שיהיה לי את הTZ חשבתי לקבל את הזמן של המשתמש ואם הוא בישראל ורחוק מהזמן של השרת (שבישראל) ביותר משעה-שעתיים אני אדע ש"טיפלת" בשעון שלך... (בארה"ב פחות עושים דברים כאלה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בקייצור אתה מקבל את הארץ ששמשתמש נכנס אלייך ולפי זה אתה מחשב את הGMT למשל בישראל זה +2...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואם אני אגיד לך שמצאתי בסיס נתונים כזה בחינם?
![]() אם אתה רוצה לעבוד בדרך של GMT או שקיעה תגיד לי יש לי בסיס נתונים אחד של GMT לפי מקום ויש לי אחד שמחשב את השקיעה לפי TIMEZONE שאתה מוציא מהDB הקודם (זה בא בclass מוכן ![]() ולא לדאוג, הכל חוקי ושיחרור חינמי של המתכנתים! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
SSH - מעניין איזה! אני עבדתי עם HOSTINFO שאין לו TIMEZONE
והמסחריים - IP2LOCATION וMAXMIND יש להם TIMEZONE אבל עולים כסף... אתה כותב PHP? בא לך לעזור? ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בשמחה
תכתוב לי בפרטי ICQ או MSN שאפשר ליצור איתך קשר |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא תוכל לפרסם פה?
ובקשר לזמן לפי מדינה.. לא שמעתם על פרוקסי? מה עם האנשים האלה? הם לא יוכלו לדעת מתי נכנסת השבת? ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
חחח BLUENOSE
![]() דרך אגב - מה הקשר לפרוקסי? |
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בפרוקסי הIP שאתה מקבל הוא IP של המדינה שבה נמצא השרת.
יש אנשים שמתחברים עם PROXY באופן קבוע - וככה אתה מזהה אותו כבן אדם משבדיה במקום מישראל. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוו נכון
על זה אין לי מה לעשות ואני יכול לפרסם פה, אבל אולי בגלל זהוא רוצה להשתמש בזה הוא יעדיף שכמה שפחות ישתמשו בזה (למרות שאם תחפשו קצת תמצאו בקלות) ו ranweb תכתוב לי איך ליצור איתך קשר ותכתוב פה אם אתה רוצה שאני אפרסם את הקבצים האילו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|