|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
בתור מעשן נרגילה חביב +- השלבים הם ככה: מה עושים קודם? 1. צריכים להכין את הראש 2. למלא מיים בכד (וואזה) 3. הדלקת גחל 4. שלב הפימפום השלבים: 1. צריך להכין את הראש: לפתוח את קופסאת הטבק (דא?) לפורר עם מספריים או כל דבר חד שיש לך לקצוץ את הטבק לעובי וגודל של 2 ס"מ +- לפורר לתוך הראש לנער קצת לשים נייר כסף לעטוף טוב טוב אם אתה בקטע הבריאותי אז מומלץ לשים את הצד הזוהר של הנייר כסף כלפי מעלה ולעשות חורים קטנים בצורת שבלול (בצורה סיבובית שסוגרת על האמצע) 2. למלא מיים בכד (וואזה): אתה צריך למלות כ 2ס"מ+- מתחילת תחתית הגוף (איפה שגומיית החיבור) תמונה: ![]() מצטער שזה מעפאן אבל ככה זה בעיקרון 3. הדלקת גחל: אזהרה ! אל תתן לחבר פנומן להדליק את הגחל אלה רק לאנשים עם אחריות אתה מרחיק את הגחל ממך (שוב רק אם אתה בקטע הבריאותי מה לעשות ככה זה בגחלים סינטטים) ומדליק באותו זמן כמה מקומות אני יכול להגיד לך שחברי המנרגלים ממליצים לשבור את הגחל לשתיים באמצע ולהדליק את 2 הצדדים ולשים בצורה סוגרת כזאת על הראש : (| |) אני מקווה שאתה מבין עכשיו שאתה מדליק יצא מלא עשן אז תרחיק את עצמך וכל הסובבים אותך מהעשן המסוכן ביותר הזה (תשרוף דבק וההשפעה אותו דבר :P) עכשיו שיסתיים העשן אתה צריך לנער את הגחל קצת ושים על הראש ולנשוף ממש קצת על הגחל שיחמם את הראש 4. שלב הפימפום: הפימפום נקרא גם בשפה העברית (חח שוב דא?) פתיחת הנרגילה בכדי להביא את הנרגילה למצב מקסימלי של "עננים" הפמפום צריך להתבצע בשכטות קטנות וגדולות מה הכוונה לנשוף חזק אבל לא לזמן רב ככה איזה 5 6 שכטות עד שאתה רואה שיש עשן ואז אתה מתחיל להקטין את החוזק השכטות ולהגדיל את הזמן שאתה לוקח וזהו. אחי אתה נראה לי מבין עניין ואחד שצריך להבין בנרגילות אז אתה מוזמן להצתרף *** קהילת המנרגלים הישראלית ותאמין לי אתה תלמד משם כל כך הרבה אני לא יודע אם מותר פה להביא כתובת של האתר או הפורום שלהם אז תפנה אליי בהודעה פרטית ונדבר. בהצלחה אחי ועישון נעים ואם אתה לא מבין בטבקים וגחלים וכל הדברים מסביב לנרגילה אני ישמח להסביר לך כי ידע על נרגילה מעבירים בירושה ![]() אהה ועוד דבר ציטוט:
אנשים צריכים ללמוד לא להאמין לאגודה במלחמה בסמים או בכל השטויות האלה Last edited by Susik; 18-03-07 at 22:07.. |
||
![]() |
# 2 |
חבר על
|
יש לי רק דבר אחר להגיד.!!
לא שווה לכם לקחת נרגילה!! אם אתם כבר רוצים לעשן תקחו סיגריה!אבל לא נרגילה!! נרגילה זה פי-5 יותר מסוכן מסיגירה.! כל שאיפה אחת של נרגילה נחשבת ל-5 שאיפות של סיגריות!! אז לא עדיף לכם! וזה גם פי 10 מסוכן מסיגריות! ועוד משהו.. לידע כללי.. כשא אתם מעשנים כל העשן נכנס לראות ובראות יש שקי אוויר.. על כל שחטה שאתם לוקחים זה מפוצץ לכם כמה שקיות אוויר.. ואחרי כמה זמן לא יהיו לכם שקיות אוויר.. שזה אומר שיכל להיות לכם: סרטן ראות!שרק 1 מתוך 9 אנשים יוצאים מזה! ומניסיון לסבא שלי [ז"ל]היה סרטן ראות ליפני כמה שבועות והוא נפטר מזה.! אז תשימו את זה טוב טוב בראש.. האם עדיף לכם לעשן ולהרוס לכם את הגוף ולמות ..ובישביל מה? בישביל הדעווין,? אני בטוח שחצי מהאנשים שמעשנים מעשנים בישביל הדעווינים..[בנות ועוד..].. אז תעשו מה שאתם רוצים.. אתם לוקחים את הסיכוי למות.! |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לדעתי נרגילה לא ממכרת
(לא שאני לא מעשן כמה ראשים ביום) Last edited by ColorSense; 19-03-07 at 18:09.. |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא זה לא ממכר, זה רק עוד דבר כדי להעביר זמן,
יש לציין שאסור להיסחף עם זה ולשבת על נרגילה יום יום, מספיק פעם בשבוע והנזק הוא מזערי ולא מורגש (ע"פ מה שאני יודע). אני פעם אחת הפסקתי לחודש שלם וישבתי לייד חברים שעישנו נרגילה ולא הזיז לי, זה לא עושה לך דחף מסויים כמו סיגריה, בקיצור לא ממכר. |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
כול דבר ש"כיף" ממכר.
יש דברים כמו ניקוטין שזה ממכר לא רק כי זה כיף . אז ככה, בטבק של נרגילה יש 0.5 ניקוטין , בגוף האדם יש גם 0.5 ניקוטין . ככה שהניקוטין לא יכול לעלות .. ונשאר 0.5 . במקרה והוא עולה אז אתה מתמכר, בסיגריות למשל יש 0.7 ואז הניקוטין שלך עולה והכמות שהאדם מייצר היא 0.5, אז הוא צריך להשלים עוד 0.2 ואיפה הם ? בסיגריה .. בקיצור, נרגילה לא ממכרת.
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם אתה יודע אנגלית ברמה בסיסית אז הנה:
http://www.hookahcompany.com/hookah_setup.htm |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אל תגזים אם הטעם על הראש :P
תמיד בפעם הראשונה אנשים שמים את כל הטעם על הראש חחח |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הצלחתי, אפשר מדריך עם תמונות? יצא לי רק ריח, והיה איזה גחל של סוס :S נראה כמו כדור
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|