|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
אמממ
אני בברק גם 1.5MB מוריד לי בטורנט לא יורד מה150 בדר"כ 200+ לדוגמא משחק של 6 GB יורד לי תוך לילה אחד... לדעתי תקשר אליהם וגתדי דבר פשוט או שאתם מסדרים או שאני עובר בדיוק בבזק יש עכשיו את הדבר הזה שעוזרים לך להשתחרר מההתחייבות (בכוונה עשו את זה ראו שהרבה אנשים יש להם בעיות עם הוטא בל קשה להם להשתחרר אז ככה מושכים לקוחות) |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ספקיות האינטרנט מקבילות את ההורדה בתוכנות השיתוף השונות. חבל לך על המאמץ. אני סבלתי עם אינטרנט זהב חודשיים ממהירויות נמוכות, בדיוק כמוך. עכשיו תודה לאל המהירות חזרה להיות רגילה ויש ניצולת מלאה של רוחב הפס. שום טלפונים להוט או 012 ישנו את המצב. מציע לך לעבור לבזק בינלאומי, יש להם את התשתית הכי טובה בארץ כיום והמחירים שלהם מעולים. תתקשר ותבקש יוזר ניסיון ותבדוק את המהירויות.
עריכה: ד"א, אני מקווה שאתה מודע לעובדה ש-012 ונטויז'ן הם החברות היחידות שמגבילות את כמות ההורדה שלך בחודש. ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ידוע לי שאינטרנט זהב מגבילים. אין חודש שאני לא עובר את ה-10GB ועדיין לא קבלתי מהם שיחת טלפון אחת אפילו.
![]() Last edited by sheeze; 17-03-07 at 14:34.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כי הם מנתקים רק "מופרעים" כבר שמעתי על כמה שהיו מורידים איזה 60-80GB בחודש וניתקו אותם
|
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מבין, ממתי ההגבלה? מהחודש האחרון רק? ואני ממש לא עובר את ה-10GB בחודש.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ניסיתי את מבחן המהירות של 012, והורדתי קובץ על 190Kbps יציב. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ועכשיו שאתה עושה את מבחן המהירות שלהם על כמה מוריד?
ואממ תנסה לעבוד עליהם בקטנה תגיד להם שפירמטת את המחשב עשית סריקת וירוסים עם איזה אנטי וירוס + יש לך AD AWARE והוא לא מצא כלום. ותראה מה הם יגידו ואגב, אני ממליץ לך להשתמש בspyware doctor |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|