|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אני לא ממש מסכים איתך!
אני חשוב שהמערכת הזאת מצויינת וכמו שאתה רואה היא מוכיחה את עצמה בצורה לא רעה! |
![]() |
![]() |
# 12 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
לאפשר למשתמשים לפתוח הודעות, למשתמשים אחרים להגיב להם ולמנהלים לשמור על סדר. אני כמשתמש במערכת לא נוח לי שיש כל כך הרבה אפשרויות ופיצ'רים, אני אוהב דברים בצורה פשוטה ונוחה (iPOD לדוגמא). אני אתן לך דוגמא, רציתי לפתוח מערכת פורומים משלי לא מזמן בנושא מוזיקה איך שהתקנתי את המערכת ונכנסתי לפאנל ניהול קיבלתי שוק מטורף. להתמחות בפאנל הניהול של vBulletin ולהבין איך הכל עובד זה אשכרה מקצוע.
![]() |
# 14 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, עכשיו יוצא בPHPBB את אולי המערכת החינמית שהכי תתקרב לVB בזמן הקרוב, אולי היא יותר חסכונית במשאבים, תבדוק את זה....ואולי תמיר מVB לPHPBB 3. אבל אז שוב תעלה השאלה של אבטחה... ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 15 | |
|
ציטוט:
ארז יכול להחזיק מבחינה כלכלית כזה דבר ובאמת מהיום הראשון שאני מכיר אותו אני רק מפרגן לו על זה אבל באותה מידה של ההוצאות להחזיק כזאת מערכות היינו יכולים לעמוד על יותר הכנסות אם רק היינו חושבים בעבר בצורה הגיונית יותר לשמירה על משאבים. פתחתי את האשכול הזה מניסיון מר מבחינת משאבים, אולי ללמד אחרים שעדיין יכולים לעשות שינוי. לשנות מערכת פורומים כמו fxp למערכת אחרת (ועוד מערכת חינמית) זה סיפור מטורף שכנראה לא יצא לפועל במילניום הקרוב (:
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ושוב, אנחנו מדברים על זה שהתחליפים לא בהכרח טובים (מבחינת אבטחה ונוחות) ולקנות אחת יחודית ממתכנת זה לא עסק זול אם אתה פותח אתר שלא בטוח יצליח..לא תמיד כדאי לקחת את הסיכון.. בקיצור, כל אחד יעשה את הבחירה שלו ![]() בקשר לשותף שלך..לדעתי זאת משימה זדונית של מפתחי VB...הם מהפנטים את הלקוחות בשביל שהם לא יוכלו להתנתק מהמערכת... |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
המערכת הזאת מיושנת, מלאה בפרצות אבטחה וכיום לדעתי לא שווה גרוש (אפילו אם היא בחינם לא שווה להשקיע). לדעתי מי שמחפש לפתוח לעצמו פורום בלי לזרוק כסף זה רק PHPBB 3. מערכת קלילה נוחה וחמודה. אגב, יש לי ניסיון גם עם VB 3.6.5 וגם עם IPB 2.2.2. אני יכול להגיד לך שמבחינת משאבים VB לוקחת קצת יותר אבל יש בה כמה פ'יצרים חמודים. אגב IPB לא רק שלוחקת פחות משאבים גם הרבה יותר טובה מבחינת אבטחה (מכילה אנטי וירוס מובנה, וכו' וכו'), גם העיצוב... אבל השמועות אומרות שVB 4 יוצאת בעתיד הקרוב - רחוק ואני רוצה לראות תוצאות ![]() עריכה: אגב שי, משימה זדונית זו לא, באמת מתאהבים בVB כשרואים אותה (אולי העיצוב לא כזה מרשים) אבל הלוח בקרה פשוט מלא באפשרויות...אני הייתי משנה קצת את התפריטים המסורבלים (במיוחד את התפריט שכולל בתוכו קטגוריות - הגדרות מערכת), מעביר את הסנן מילים לאיזור אחר (אולי אפילו פותח לו קטגוריה חדשה), בקיצור מבחינת נוחות ושליטה - IPB וגם מבחינת העיצוב. VB יותר לעסקים ואנשים שרוצים לשדר רשמיות כי IPB היא כמו גימיק כזה צעצוע נחמד שעולה הרבה כסף ![]() ואממ באבטחה של שניהם לא ייצא לי להתעסק (בגלל שאני לא מבין גדול) אבל אשמח אם מישהו שמבין עניין ייכתוב כאן את דעתו Last edited by NetSign; 14-03-07 at 23:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
|
ציטוט:
ברגע שיצרת תבנית שעובדת, מבחינת עיצוב, נוחות ומשתמשים לא מבצעים כזה שינוי דרסטי של מעבר למערכת אחרת בכזה בום (כמובן שאי אפשר לעבוד על שתי מערכות שונות בו זמנית). עדיין לא דיברתי עם ארז על העתיד של FXP אבל יש לי כמה רעיונות להציע לו אבל כל זה קשור להתפתחות עתידנית מאוד (שנתיים שלוש) שתכלול בין היתר מערכת אישית. נכון לעכשיו ולזמן הקרוב / רחוק FXP לא תשנה תבנית או מערכת ותשאר באותה נוסחה מצליחה שעובדת היום (:
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובנוגע לארז הוא אכן די מאוהב במערכת אבל אני בספק עם לפני כמה שנים הוא לא היה מחליף לVB והיה נשאר ב IBP (אם ככה רושמים) אם הפורום היה מצליח באותה מידה |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
"אם זה לא שבור, אל תתקן" ![]() בהצלחה בעוד כמה שנים ![]() הכל אפשרי, לא משנה איזה גודל המסד, הגודל רק מקשה על התהליך ומאריך אותו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|