הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 06-02-07, 13:19   # 1
taikaish
הוסטסניון

מיני פרופיל

taikaish לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dr.Bug צפה בהודעה
רגע אז אם אפשר להגיד על האיש "מומלץ", אז למה שאני לא יוכל להגיד "הוא סתם נוכל, אל תקנו אצלו", אני בטוח שאם מישהו עושה את זה, הוא מקבל אזהרה מיד.
משהו פה לא בסדר, מסכים עם פותח האשכול במאה אחוז
בטח שאפשר, אם מפרטים את הסיבה.
ולשאלה שתבוא: למה טוב לא צריך להסביר ורע צריך,
להגיד דברים רעים ללא סיבה זה נקרא הוצאת דיבה.

וגם אני תומך במטרת האשכול, והגדרתי בתגובה שלי מה לדעתי צריך להיות מותר ומה אסור זה הכל.
  Reply With Quote
ישן 06-02-07, 13:43   # 2
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dr.Bug צפה בהודעה
משהו פה לא בסדר, מסכים עם פותח האשכול במאה אחוז
אם משהו לא בסדר לדעתך,
אתה מוזמן להציע הצעות לפתרון - ולא רק להגיד שמשהו לא בסדר.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 06-02-07, 14:14   # 3
Dr.Bug
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Dr.Bug לא מחובר  

אז הצעתי, אם הוא ביקש בלי תגובות על מה שהוא מוכר (למשל על עיצוב שהוא מנסה למכור), זה יהיה גם לשלילה וגם לרעה, שאף אחד לא יוכל להגיב לו, אבל אם הוא ביקש, כנ''ל גם לטוב וגם לרע יוכלו להגיב לו....
  Reply With Quote
ישן 06-02-07, 14:22   # 4
LDan
Permanently Banned

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל LDan

LDan לא מחובר  

תאמת פעם ראושנה אחרי בית ספר אין לי כח אז לא המשכתי לקרוא אחרי התגובה ה3

אבל אתה טועה פה במשהו
זה פורום כל אחד יכול לבוא כל אחד יכול לפרסם כל עוד זה לא נגד החוק
זה לא מועדון חברים פרטי

והמשתמשים לא אשמים חחח
הם פשוט כאלו
זה כמו להגיד לגנב תפסיק לגנוב במקרה הטוב הוא יגיד לך לא רוצה
במקרה הרעה יתחיל להתווכח איתך שהוא אף פעם לא גנב כלום

אפשר להפטר מהתופעה בקלות במיוחד שאפשר להרשם רק עם מייל של ספקית
פשוט מתחילים להביא באנים סליחה על ההתבאטות מטומטמים וחסרי שכל

אבל כמובן הוסטס אולי ברמה קצת אחרת משאר הפורומים אבל עדיין האינטרסים אותם אינטרסים
לשמור על קהילה גדולה וטובה וככל שיותר יותר טוב
  Reply With Quote
ישן 06-02-07, 19:57   # 5
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

אני אתחיל בתגובות למשתמשים מבסוף להתחלה מטעמי נוחות.
LDAN: זה לא מועדון פרטי, זה פורום פתוח, נכון. אבל זה סתם פורום פתוח, יש פה אנשים עם חברות שלא מיצגים רק את עצמם. בעלי חברות צריכים לדעת שמה שהם אומרים או ש"עובד" שלהם שמיצג אותם פה אומר משהו רע, זה פוגע גם בחברה.

TaiKaish: אם מבקשים לא להגיב על העיצוב כמו שאמרת אבל מישהו בא ואומר "מומלץ!". ראיתי מספיק תופעות כאן שאנשים אמרו גם "לא מומלץ! X עבד עלי!" והודעות נמחקו וחלק שהתפתחו למריבה ננעלו\נמחקו.
לגבי מרמה ועבודה בעיניים, אני לא חושחש הבלש והולך לבדוק אנשים אבל אני אתן לך דוגמא אחת, אני זין אם כל החברות שמבטיחות פה תמיכה של 24\7 יכולות לקיים את זה. אין מצב בעולם.

TelecarT: בקשר לאותו דיון, אני התבטתי בו בצורה מנומסת, לא קללתי אף אחד, רק צדדתי באחד מהצדדים, למה ההודעות שלי נמחקו? כמו שאתה מתאר את זה אין סיבה למחוק הודעות שנוסחו בצורה מנומסת. וכן, אני מסכים איתך שיתר ההודעות היו תוקפניות עם קללות ומה לא. מה עושים? נותנים אזהרה לאותם משתמשים שילמדו להביע את הדעות שלהם בצורה מתורבתת לחיוב ולשלילה.
פורום = דיונים. דיונים יכולים להיות גם ויכוחים, זה נורמאלי וטבעי. לראות אנשים כותבים משהו ולאחר כמה שעות כל הדיון נעלם מעלים את כל ההנאה שבדיון. אני חושב שאתם המנהלים צריכים לשקול יותר לפני שאתם מוחקים הודעות. תחלקו אזהרות אבל אל תמחקו כל דבר, זה פוגע בפורום.

T3cHn0: הדגמת בדיוק מה שאני מדבר עליו. אני בטוח שאפילו לא קראת את מה שכתבתי לגבי הסיבה שאני פותח את הנושא בפורום פתוח ולא הולך במישור הפרטי.

לגבי הצעות ליעול, חוקים יותר נוקשים. למשל, בכל הפורומים של המכירה, לכל הנושאים יהיה אפשר רק להגיב במידה והתגובה עניינית ב-100% להצעה (בלי שום תגובות כמו בהצלחה וכו'), אז שלא יהיו כמעט תגובות לנושאי המכירה, אז מה? תדפדפו בפורומים מחו"ל ותראו שכל נושאי המכירות בקושי זוכים לתגובות (רק שאלות ועדכוני סטטוס לגבי ההצעה). גם להוציא את עיניין המכירה מפורום גראפיקה, תעשו פורום חדש או תאחדו עם הצעות ובקשות שונות את נושאי מכירת העיצובים. אז שיהיה דאבל פוסט. נושא אחד בפורום גראפיקה על דעות על העיצוב ונושא אחד בפורום מכירה שבו מצוינים תנאי המכירה, לא יקרה אסון.
לגבי כל המקרים של חבורות הזבל פה של חבר מביא חבר, אין מה לעשות. רק לקוות שאנשים יבינו שהם עושים מעצמם צחוק. סך הכל, אתם לא באמת חושבים שאם אחרי תגובה שלכם מישהו יבוא ויגיד "X גבר!!!!!! אף פעם לא טועה!!!!!!!!" אנשים יקראו ויאמינו לזה? פטתי ולא יותר מזה.
אולי גם כדאי שתעשו מדי פעם רענון בצוות הפורום ותשאירו רק את המנהלים שבאמת בולטים ועושים את העבודה שלהם בלי לדפוק חשבון. מה שקורה שברגע שאדם נהפך למנהל, רמת החנופה אל אותו מנהל מרקיע שחקים (ואל תגידו שלא, זה לא רק בפורומים, גם בעולם החיצון זה ככה) ומה לעשות, יש מנהלים שכן מטיבים ומעלימים עין לגבי משתמשים מסוימים איתם הם חברים. תנו למנהל להיות כמה חודשים בתפקיד, אם הוא באמת עושה עבודה טובה, אין תלונות עליו ואתם מסכימים עם כל החלטותיו, תשאירו אותו. ואם הוא "רק" בסדר, תחליפו, בלי לריב בלי כלום. כך גם המקום ישאר רענן יותר והחוקים ישמרו בצורה טובה יותר כי מה לעשות, גם למנהלים לפעמים אין כבר כוח לכל דבר שנראה להם שטות אבל לאחר זה דבר רציני.
לגבי נושאי העתקות, אם זאת מערכת או אם זה עיצוב, לא באמת משנה. פעם ראשונה מזהירים אדם כזה ואפילו תעשו סקריפט קטן שיפתח נושא אוטומטי בפורום ביקורות בנושא של גניבה עם קישור לנושא הנעול בו הוכחה הגניבה חד משמעית. אחרי האזהרה הראשונה, אם אותו אדם ימשיך, תעיפו אותו לצמיתות. אין לו מקום בקהילה כזאת.

תחשבו על זה (כולם, לא רק המנהלים). סך הכל כולם פה בשביל הכיף, חלק בשביל הכסף (אבל בסופו של דבר, לא הייתם עוסקים בזה אם לא היה לכם כיף). תחשבו איך להתפתח, לא לריב, תלמדו לקבל דברים ולא לחשוב שרק אתם צודקים, אפשר (וצריך) ללמוד מאחרים שאולי יותר מנוסים מכם.
ישן 06-02-07, 20:30   # 6
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

כשהדיון בחיתוליו אני באמת רואה מקום לתת אזהרה למשתמש,
כשהדיון מכיל כבר מעל ל-30 תגובות בנושא, אני חושב שהצעד למחוק את התגובות (ולתת אזהרה לאותו משתמש) הוא הצעד הנכון ביותר.

מה גם שנושא האשכול הוסט ב180 מעלות,
שכן אם ברצונך לבוא ולהדגיש כי המשתמש מעתיק חומרים - ביקורת לגביו יכולה לעשות את העבודה.

אם היית רושם "לא מומלץ", ובכן..זה נושא הדיון כאן לא?

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 06-02-07, 20:46   # 7
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ואם הייתי פותח ביקורת עליו בפורום ביקורות? (לא אני אמור, האדם שממנו הוא העתיק צריך) בכל אופן, כל הדיון היה מועבר לשם והבמה שלו בפורום גראפיקה הייתה עדיין נשארת.
משהו שהייתי רוצה להוסיף לגבי ההנהלה הבכירה פה - ממה שראיתי, רוב ההחלטות שלכם נכונות, אתם אנשים עם ראש על הכתפיים ואתם מבינים מה אתם עושים. אבל אתם פועלים ממש לאט. תזיזו את העניינים, אתם מסוגלים לעשות את זה. תשנו דברים, זה אפשרי וזה יהיה טוב לכולם פה אח"כ.
סתם לדוגמא, אני שומע כבר הרבה זמן שאתם רוצים לשנות את חוק המערכות המוכנות אז למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן? יאללה, תעבירו את החוק. זה משהו שיכול למשוך אנשים חדשים ולהכניס תחומי עניין למשתמשים קיימים.
ישן 06-02-07, 21:05   # 8
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

רק לצורך העניין, כרגע מתנהלים דיונים בצוות הפורום בנוגע לבעיה, בקשר אלייך SHEEZ, כל הכבוד על כך שהארת את עיננו, אתה תפוצה.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום