|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
E61
שהייתי בתאילנד קניתי את הפלאפון הזה: http://vipmovil.com/tienda/images/Minimini.jpg פשוט גאוני, ממש פצפון, עם MP3, מצלמה של 2.0 , כרטיס הרחבה, קיצר הכל.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבין מה שהצגת ה-n73 הוא החזק ביותר בלי שום ספק.
אם אתה לא לחוץ על פלאפון כרגע, הייתי ממליץ לך לחכות עוד כחודש-חודשיים שיגיעו דגמים רציניים יותר עם wifi מובנה ומצלמות טובות יותר (אם אתה לא חייב לקנות מאורנג', אתה יכול להזמין מחו"ל, יוצא גם יותר זול) ואם יש לך קצת יותר סבלנות, חכה עוד 2-4 חודשים לדגמים שיכללו גם GPS מובנה במכשיר.
# 13 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
טוב כנראה שהבחירה פה היא כמעט פה אחד, N73, תודה רבה. =) |
||
![]() |
![]() |
# 14 |
מ.תיכנות
|
אחי, מניסיון אני אומר לך לא ללכת על הN73, כמו תמיד, אצל נוקיה יש באגים, המצלמה בסוני אריקסון טובה יותר, ויש הוכחות, לדוגמא הדף הזה:
http://www.gsmarena.com/n73_d900_k80...review-102.php הסוללה בסוני אריקסון חזקה, כאשר היא על GSM היא תחזיק לך מעמד 3 ימים בשימוש יומיומי. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
N73
רק נוקיה
# 16 |
מ.תיכנות
|
עדיף שתנמק למה :P כי אם ניסית רק את המכשיר הזה, איך אתה יכול לדעת? :]
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
ניסיתי את שניהם ונוקיה בעיקר בגלל סימביאן
![]()
# 18 |
מ.תיכנות
|
שתוק :P
ממ, סימביאן בהחלט יתרון, אבל משום מה.. הוא איטי בN73.. וגם יש בו קצת באגים, אבל אני בטוח שיהיו עידכוני גירסא, ביצועי המצלמה והסוללה אצל האריקסון טובים יותר, בקשר לנגן אני לא יודע, החיסרון היחיד בK800 מבחינתי הוא המחיר של הכרטיס הרחבה M2 שדי יקר עכשיו, אבל כל כמה ימים המחירים יורדים ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
איטי? מה פתאום. מצלמה? אתה מדבר שטויות, n73 לא רואה במצלמה ת k800i. קיצר, הנוקיה, המכשיר שלהם, קרוב לשלמות. ![]() אם אתה רוצה משהו מתקדם ברמות ויהיה לך כסף בעתיד, n95 :] |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
אני ממליץ על נוקיה.. למרות שיש לי את האריקסון.. תמיד אהבתי את נוקיה.. חוץ מזיה ב N73 המצלמה ממש קצת יותר חדה.. אני יכול להגיד לך שהפלאש ב K800i והצילום שלו בלילה הרבה יותר טוב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|