|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
התיק באמת שטויות, אין לי מה להוסיף ממה שכבר אמרתם.
![]() |
# 12 |
חבר על
|
טוב מאוד, הגיע הזמן שיעשו סוף לשחיטות הזאת.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
רק חבל שלא קראת קצת את התגובות כי אם מספקות טוב טוב תושבה למה שרשמת פה.
ובקשר לאשכול, לדעתי זה בזיון מה שהולך פה אם אתם רוצים לקרוא לזה שחיתות אז זה שחיתות שמענישים מישהו על רקע דבר שבעצם כולנו יכלנו להגיע למן סטואציה דומה כמו למקרה של רמון, אז אם אתם מחפשים את מה לטהר תטהרו את מערכת המישפט בראש סדר העדיפויות.
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואיך הם מספקות לי תשובה אם לא שאלתי שאלה? אני חושב שהוא אשם, הוא וקצב אשמים, זאת לפחות הדעה שלי. אף אחד לא היה נתפל עליהם סתם, אנשים מקבלים תפקידים מוסמכים וחושבים שזה סוף העולם ומותר להם לעשות הכל. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שבחיים לא עשית משהו בניגוד לרצונה של בחורה (ותיסכל על זה מכל היבטים). אם כל הכבוד לאישה ולגופה אבל במקרה של רמון לא נעשה שום דבר אשר מצריך בכלל את מעורבות מערכת המישפט. הבאנדם נישק אותה חשב שהיא רוצה אותו היא זרמה איתו ובסוף מגישה תביעה על רקע אונס, שבעצם קרה פה משהו טבעי שקורה לרוב האנשים, לדעתי הצדדים היו צריכים להיפרד כמו כל זוג אנשים אשר חושבים שהם לא מתאימים אחד לשני, ולמקרה של אדון קצב אני דווקא קצת מאמין לו למרות שיש לו בזמן האחרון המון ספקות אבל לדעתי התיקשורת הרשיעה אותו לפני שבכלל נתנו את דינו בבית המישפט.
![]() |
# 16 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תקשיבו, אתם לא מעודכנים, אתם בכלל לא יודעים למה (או יותר נכון על איזה בסיס) התביעה הזאת.
התביעה מדברת על מקום העבודה, על היררכיה בין הדרגות של האנשים. אם תלכו למסיבה ותנשקו איזה מישהי היא לא יכולה ללכת למשטרה ולומר "הוא נישק אותי!!!", מדובר פה על מקום עבודה, ויש חוק ספציפי שמדבר על זה.. לא שאני אומר שההרשעה הזאת מוצדקת.. אני רק מציג לכם את התמונה כמו שהיא צריכה להיראות.. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
החוק אומר שברגע שבן-אדם מנשק בכח בחורה זה הטרדה מינית לכל דבר. בתביעה לא אמרו שהיא "זרמה" איתו, נאמר שהוא נישק אותה בכח ועל זה בעצם היא תבעה אותו. בקשר למקרה של קצב אני באמת חושב שהתקשורת הכפישה את שמו מההתחלה, במקום לתת לו במה ולשמוע גם את הצד שלו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|