|
![]() |
# 1 |
חסום
|
אם אתה רוצה חוקי אז אתה צריך אישור מ "אקום" ו "רשות השידור"
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה הקשר אקו"ם? הם אחראים רק על עניין זכויות היוצרים, לא? אין להם ממש קשר לשידורי רדיו אם אני לא טועה.
בכלל, על מה אתה חושב? הקמת רדיו שכונתי? ועוד בגיל כל כך צעיר? צא עם חברים, מה אתה צריך להתעסק בשטויות כאלו? =\
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ומחוייב בתשלום תמלוגים לאקו"ם..
ותשלום חודשי לרשות השידור.. קיצור סיפור. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני אוהב רדיו מאז ומתמיד הרוב אולי מכירים אותי ברדיוים השונים כSuperNatural
כולל רדיו אקסוום אני אוהב את הנושא ואני מתעניין בו נורא אתם בטוחים שאין טווח חוקי שאפשר לשדר עליו? |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אבל אני אומר לכם שיש טווח חוקי...
אפילו לשידור בתוך בית אני רוצה לשדר על 1 וואט כלומר 1 קילומטר מבינים? אני משדר מוזיקה שלא מצריכה רשיון מאקו"ם |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
לך תיבחן לרדיו "נטו עידן המזרח" אם אתה מכיר הם משדרים ב fm חוקי. 95.2
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
חחח לרדיו נטו עידן המזרח אין לך זמן מדיי אז רצית fm ?חחחח שתהיה בריא...
אם אתה רוצה להיות שדרן שעתיים ביום חוץ משבת רדיו אינטרנטי תדבר איתי אני מחפש שדרנים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אז ככה -
כל מה שקשור לשידורים בגלי רדיו (80-108) דורש רשיון מיוחד ממשרד התקשורת! גם אם מדובר בשידור לטווח של 10 מטר. כשמדובר ברשיונות לשידור לא מדברים על מרחק מטרי אלא על עוצמת שידור בוואטים או מילי-וואטים (mW) ציוד שידור ברמה של לשדר נגיד ב20W מאופנן סטריאו יעלה לך אלפים על אלפים של שקלים שכן יש לך צורך במאפנן, פילטר, מגבר, משדר, אנטנת FM יקרה, וציוד שידור (מיקסר וכיוצ"ב) אל תתעסק אם זה - רק שתדע אפילו אחרי השידור אפשר לאתר את השידור תוך שניות! והמשטרה עושה את זה. יש ברשותי ציוד שידור חוקי ברשיון שלפני כשנה אחד המכשירים יצא מאיפוס - תוך יומיים דפקה לי בדלת משטרה ורצתה לעצור אותי. הבהרתי להם שהציוד פשוט יצא מכיוון ושאני אכוון ויכייל אותו - והם ויתרו לי. אבל זה עסק מאוד מאוד מאוד יקר! בקיצור - כל השטויות שאתה רואה באתרים - כל הקיטים האלה - זה חרטא וזה לא באמת לשידור - אלא יותר בשביל הקטע של הבניה של להבין מה זה סליל ומה זה גביש. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|