|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
Tal השרת לא תומך בפונקציה... אבל לדעתי זה יסתדר בימים הקרובים. תודה.
OxyGen - תודה. וגרסה עברית לדעתי לא הכרחית.. לא מדובר פה על פורטל שצריך לקרוא טקסטים על גבי טקסטים.. סה"כ לבחור תמונה ולעלות, לדעתי כולם יודעים את זה... opsite - תודה. אם למישהו יש רעיון להוסיף... אני אשמח לשמוע ![]()
# 12 |
הוסטסניון
|
מערכת טובה מאוד !
רק שיש בה יותר מדי אפשרויות שזה כבר מיותר הקוד אימות שהוספת בכל העלאה מיותר זה מעצבן כל פעם שמעלים תמונה להכניס קוד.. בהצלחה ! |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
יפה מאוד.
הקוד אבטחה יכול לגרום לזה שהרבה גולשים לא יחזרו שוב לאתר כי זה די מעצבן. אבל בסה"כ אחלה אתר =] בהצלחה. |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקוד אבטחה הוסר זמנית.. ניראה אם זה לא ינוצל לרעה..
ותודה.
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה, שיהיה בהצלחה ענקית חנן
חבר וותיק
|
יפה..
תשתמש בפניה של גוגל אדסנס לתוכנת התמונות שלהם זה רלוונטי לאתרך פחות או יותר.
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחלה אתר אחי אהבתי ...
|
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
אחלה שרת חנן (::
ואחלה אתר (: |
![]() |
# 19 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תחליף דומאין אחי תמצא משהו יותר קליט
|
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה חברים.
אגב.. היום אני אוסיף אפשרות של Password Protection! אני פונה אליכם בבקשת עזרה בפירסום האתר.. מי שיכול לתרום ולהציב באתרו באנר / להמליץ לחברים / לפרסם בדרך כלשהי. אני נורא אשמח השקעתי המון זמן ואני עדיין משקיע כדי להעמיד אותו על הרגלים בצורה חזקה מבחינת פינות ואפשרויות חדשות. תודה רבה חברים ואם האתר הזה יצליח.. צפו להרבה שירותים בסיגנון, כאלו שעוד לא קיימים וכאלו שקיימים ואין אפשרויות מגוונות שהצרכן צריך. תודה רבה ושבוע טוב!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|