|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אמממ ... אלי-חי זה אלון הקרצייה... (admin@dmn.co.il)
אמממ הוא אמר לי שהוא מחפש אותך לתת לך את הגיבוי... והוא אמר לי שיש לו עומס בלימודים , ועומס רציני... ולא כמו אצלכם ילדים בני 12 , נסה לתפוס אותו בטלפון ולא במסנג'ר... |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
היי,
בנוגע לביקורת, אליחי, נתחיל בכך שהתחייבת בתחילת ההיכרות שלנו לזמינות מבחינת תמיכה, דבר שאישית מבדיקותי שואף ל-0 (12 לקוחות שונים שניסיתי להעביר אליך טענו כי אתה לא מתחבר בכלל למסנג'ר, שלא נדבר על זה שטלפון לא הסכמת להביא דבר שרגיל חובה אצלי, אך חרגתי ממנהגי עקב הידע הנרחב שלך). כן, ישנם כמה אנשים שיכולים להעיד שאני ניסיתי לתפוס אותך כמה וכמה פעמים (אלון, אורי - התקשר אלי ואמר לי שאתה מחפש אותי, הוא עד לכך שהתחברתי וחיכיתי לך כמה פעמים). בנוסף לכך, זה ידוע כי אני לא מחוייב לגיבויים אך, אני מביא בכל מקרה...שוב, לא היה עם מי לדבר, במסנג'ר (האמצעי היחידי לתקשורת שניתן לי על ידך) לא היית בכלל. סוף תגובתי (בשעה 21:00 תתחבר למסנג'ר לקבלת גיבוי). בנוגע לזמינות שלי, כבר יידעתי חלק מהלקוחות ומי שלא יודע איידע אותו כי ניתן לתפוס אותי במייל admin@freshserv.net (מענה מובטח! עד שעתיים מקסימום ועד חצי שעה -שעה בדבר דחוף). נ.ב, אריאל, אני אתקשר אליך ככה ב21:10 (ראיתי שחיפשת אותי וצריך לדבר על כמה דברים). המשך יום נעים ושבוע טוב. עריכה: אני מ21:00 בדיוק מחובר ומחכה לאליחי שיתחבר...נראה למה נגיע (אליחי אם לא יכלת להתחבר תשלח לי מייל והכל ואשלח לך חזרה גיבויים).
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 08-01-07 at 21:37.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|