|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אהבתי...
אל תגזימו הוא שווה 20-30 לא חמישים ולא מאה... בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
רק בגלל ה I הייתי משלם אולי 5 שקל.
כל השאר אני יכול לעשות בעצמי, בלי בעיה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא שווה 100 שקל, לא לא, גם לא 50. כתב גס, צבעים לא מתאימים, לא הבנתי מה הקשר?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אוף נמאסתם די להעליב..
אמרתי שהוא לא שווה הרבה זה הכל אבל רעיון יפה... תמשיך לנסות... אתה עדיין לא בשלב של מכירה... נ.ב לפני שמוכרים עיצוב או לוגו מבקשים ביקורת ככה אתה יודע איזה מכיר לתת לו ועם שווה בכלל למכור אותו.. תנסה משהו ייחודי |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
מצחיקים האנשים פה, חחחחחחחחחחח
דבר ראשון , לא ווקטור, דבר שני, זה פונט בלבד שעשית לו אפקטים, דבר שלישי , אין מסר למה לי לשלם 100 שקל שאני יכול לעשות אותו דבר ב חצי שנה בפוטושופ?
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
הבנאדם לא מביא את זה למכירה למעצב אחר שיכול לעשות כזה אלא למעצבים, אז תעשה טובה, תוריד פרופיל. ועכשיו לתגובה שלי - למען האמת, הדבר ממש לא מוצלח. אבל חברים איך נכנסתם בוא, דברים כאלה בחו"ל מוכרים ב50-70 דולר לדבר מסכן כזה, טוב אולי לא כזה אלא עם רעיון מאחורה. לפותח האשכול - קודם תתנסה שנה, שנתיים, שלוש בפוטושופ ואז תתחיל למכור עבודות, וגם אז ב30-40 שקל לא יותר, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אין מילה אחרת יותר מתאימה.. למעצב - הלוגו חמוד.. לא יותר.. שווה קצת כסף עם שיפוצים ושיפורים! אבל לעולם אל תתן שיורידו בשבילך את המחירים.. תקבע מחיר ותשאר איתו , אבל תהיה הגיוני ותסתכל על עבודות אחרות ותראה לפי השווי כמה השווי של זה אמור להיות. כל המעצבים פה חושבים שהם כל כך טובים ו"מקצועיים" שיכולים לבקר אותך ככה ואפילו לא מתקנים אותך.. רובם בעצמם בכלל לא מקוריים וסתם מעתיקים אחד מהשני.. אבל בכל זאת , אתה די בהתחלה , לא אמורים למכור את זה.. אלא לשאול מה יש לשפר ולקבל עצות ממעצבים יותר מקצועיים פה ובסופו של דבר את התוצר הסופי למכור , לאט לאט תשתפשף ואולי תהיה עוד יותר טוב מהמעצבים שנתנו עליך ביקורית. אל תחשוב על המכירה והכסף - תחשוב על העיצוב. מקווה שעזרתי ,בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מכוון שלא היה לי זמן להגיב לשטויות הללו שאתם מגיבים במלאו עוצמתכם, לכן עכשיו אני מגיב, הלוגו כבר נמכר, לחברת http://www.fasthosts.co.uk/
ב25$, התחיל ככה, לאלו שחושבים שהם מעצבים ויגידו איפה לשפר, אז אתם טועים כל אחד יש לו טעם אחר ולפי דעתי זה לוגו מרתק אומנם הצבעים קצת מוזרים אך תמיד אפשר לערוך, בהצלחה בעיצובים הבאים של כולם, נקווה לטוב. (לנעול) ![]()
# 10 |
חבר חדש
|
נחמד לשפר ניק
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|