|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
הייתי כל כך כור למשחק המפגר הזה! מחפש סרברים בהתחלה קלים ואז קשים... קיצר משחק ממכר שאין לו בדיוק מטרה בסרברים הקלים..טוב להגיע לLVL 300 או 1000 או כמה שזה השתכלל מלפני 3 שנים זה בטח קל בטירוף...:P
בהצלחה למכורים ![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
שרת פצצתי, זה כל כך מצחיק לשחק במשחק הזה שוב.
קודם כל באמת השרת טס, וגם יש צחוקים ללא הפסקה. רק דבר אחד הפריע לי, אני אחרי ריסט שלישי רק ויש לי מינוס 75 נקודות להעלות. ![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
חח הייתי מכור פעם ל MU, אוליי אני יחזור ויוריד את השרת כיף לעלות מהר חח ..
|
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתמול בלילה היו מלא באגים, השרת לא עובד עכשיו (אני מקווה שהם מסדרים את הבעיות).
הלכו לי כמה עשרות אלפי נקודות. ![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
פי תתבגרוו
בני 16-18 משחקים לי במשחק המטרטר הזה.. אחד אומר "התמכרתי לזה חצי שנה לא יצאתי" פדיחות להגיד אתזה מסכנים:\
משתמש - היכל התהילה
|
תשמע, האמת העצובה היא שמדובר במשחק ללא מטרה, אבל הוא אכן ממכר בצורה לא נורמלית.
ד"א בדקתי את כל הקטע של "שנתיים + לא שיחקתי בצורה רצינית", ולמעשה כבר 4-5 שנים לא שיחקתי בכלל! איך שהזמן רץ. חלאס לבאס אנשים, יאללה אנשים פתחתי Guild בשם "ilDev" וכולם מוזמנים (אני כבר סוס במשחק). |
![]() |
# 17 |
מנהל ראשי
|
סליחה על הבורות אבל..מה מי מו?
מה מורידים בשביל לשחק? נשמע מעניין.. |
![]() |
# 19 |
אחראי פורום
|
עמרי...זה מה שקורה כשאנשים לא דואגים לבדוק מה הבאגים בMU (כנראה לא הריצו והתנסו בשרתי MU כמה זמן לבדיקה) ופשוט לא מעדכנים סקריפטים בquraly (נראה לי ככה רושמים...כבר לא זוכר).
בכללי היה לי שרת עד לפני שנה וחצי שפעל כ-שנה וחצי, ולפניו שרת אחר שפעל כחצי שנה. השרת שפעל שנה וחצי - 60 אלף אקוונטים כאשר כל אקוונט שלא מופעל (משחקים בו) חודש, נמחק - משמע, אין פתיחת חשבונות סתם ללא כל שימוש (הצפה שתגרום למסד לנפח ענק ->קריסת שרת). 92% ממנו - חו"ל בלבד. בהצלחה לכם במשחק ![]()
תודה על תרומתך.
|
סתם שאלה... למה המשחק הזה לא חוקי ? (אחרי הכל זה רק משחק)
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|