|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חחחח אוי כי אם אני יגיד שאני לא מתכנת PHP אז אני לא יצא גבר?
אויש איזה לא מקובל אני כי אני לא יודע PHP אוי לא אנשים תבינו אתם צריכים לחיות בעולם חופשי לא בעולם של כל אחד עם הדעות הנוקשות שלו תאמינו לי php אני יודע ואין לי שום סיבה לזבל בשכל אפשר לנעול את הדיון. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אנחנו באים לעזור לך, הדעות הנוקשות שלנו הן רק כי אתה שואל שאלה שמתאימה למי שזה היום הראשון שלו כמתכנת ואל תרגיש רע עם עצמך, 99% מ"המתכנתים" פה בפורום, צריך להכניס לכלא על הטעיית הציבור, מה שהם יודעים זה לא נקרא תיכנות ![]() שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אז בישביל הזכרון שלי זה היום הראשון בתיכנות
בישביל השכל לא ואתם סתם גוררים פה לספאם מיותר בהחלט.. ד"א אפשר לדעת איפה רשום שאני בן 14? אני בן 13 ו3 חודשים :/ ועוד ד"א משהו בזכרון שלי מאוד דפוק אני כיום בכיתה ח' אני לא זוכר שום חומר במתמתיקה / היסטוריה / אנגלית חוץ ממספר קטן של דברים אני לא יכול להאשים את הזכרון השגוי שלי Last edited by Susik; 22-12-06 at 21:05.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
עשיתי הפסקה של כמעט 5 חודשים ב PHP החלטתי לחזור, ולשכוח כזה בסיס?! לא בא בחשבון. אולי דברים קצת יותר מסובכים שחכתי.. אבל גם ממש לא לא שוכחים שפה =\ ותמיר באמת שנתיים PHP אתה לא יודע =\ בקושי אני יודע שנתיים ואתה התחלת הרבה אחריי..
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
חחח הזיכרון דיי דפוק
זה לא כזה שנתיים זה שנתיים בקירוב יש לי שנה ו6 חודשים ככה ד"א אני לא מסתדר עם הפיתרון שהביאו פה ד"א דניאל תוסיף אותי לאיסיקיו חתימה.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
על מה כל הויכוח ? אני רק אמרתי שהוא צריך להוריד את החתימה כי מתכנת הוא לא...
הוא לומד...כל הכבוד לו... כל העייניין הזה של לשים בחתימה את "אני מתכנת" לא עושה אותך יותר גבר או יותר מבין... אני מתכנת כבר 6 שנים בערך...אני רושם את זה באיזה מקום ? לא !!! אז חלאס עם השטויות.... אם עושה לך הרגשה טובה להגיד שאתה מתעסק עם זה שנתיים...אז שיהיה לך לבריאות... ואיפה נתקעת בדיוק ? (לכל השאר...תפסיקו לקטול אותו, זה שאתם יודעים לעשות 5 או 10 פקודות יותר ממנו זה לא הופך אותכם למתכנתים...כל אחד פה היה במצב שלו, מעטים האנשים פה שבאמת אפשר להגיד שהם מתכנתים.) |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() וגם תומך בדעה של tnadav, הגיל לא משקף שום אינדקציה לרמת הידע על הבן אדם המדובר! ילד בן 10, יכול לתכנת כמו בן אדם בגיל 24, אבל באותה המידה ההפך, בן אדם בן 24 יכול לתכנת כמו ילד בן 10 (שלא בהכרח משהו שלא טוב..) זה פשוט די מעצבן שמישהו יורד על מישהו אחר רק בגלל הגיל שלו. וגיא, לא אהבתי את הצורת דיבור שלך, אתה אמנם מנהל, אבל זה לא אומר שתוכל להגיד מה שאתה רוצה. "לך תנגב את החלב מהשפתיים"? זה ממש ממש ממש לא לעניין, אז הוא בן 13, אז? גם אתה הייתה בגיל הזה, אם זה היה מלפני שנתיים, שלושה ארבעה או אפילו חמישה שנים. וזה ממש לא בושה להראות את הגיל שלך, אני בן 14, כן 14, אז זה אומר שאני לא יודע לתכנת? אני מכיר אנשים בני 26-24 שאני מתכנת יותר טוב מהם, אז תעשה לי טובה, אני לא יורד עליך או משהו, אבל זה ממש לא לעניין מה שאתה אומר. ועוד משהו, אז הבנאדם שכח משהו קטן, זה אמנם בסיסי אבל עדיין לא צריך לרדת עליו שהוא לא מתכנת, אולי בעבר הוא ידע? אתה יודע, דברים הולכים ונשחקים עם הזמן. אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי. וד"א, מיצינו את האשכול, אפשר לנעול שלא יגרר לספאם. Last edited by LosNir; 23-12-06 at 04:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
סתם משכתם את הדיון, תנעלו אותו כי הוא קיבל את שלו וזהו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|