|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
שלום יניב
אשמח אם תפנה אליי בה.פ. שיש בו את כל הפרטים של זה. אני מעוניין לעשות משהו כזה. תודה רבה לך על המידע אור אליעז
# 13 |
Permanently Banned
|
ממליץ בחום..
ממליץ בחום על isregame.com
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
אני לא יודע למה אתה משלם 15 שקל על כל עיסקה אבל אצלי זה לא ככה בויזה העמלה שלי היא 1.4 אחוז בישראקארט 1.9 זאת אומרת שעל עסקה בויזה של 100 שקל נגיד אני מפסיד 1.4 שקל ועל עסקה של 100 שקל בישראקארט אני מפסיד 1.9 אולי אתה עובד דרך גמא או משהו דומה אני ישיר דרך ויזה וישראקארט
Last edited by yaniv.G; 23-12-06 at 14:07.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
אני כבן אדם שיש לו ישראקארט מעדיף לקנות דרך הטלפון ולא דרך אתר אינטרנט לדעתי זה לא מאובטח מספיק אם נותנים לך את המספר בטלפון ישר איך שהיא אומרת לך תוך כדי שיחה אתה מעביר אותו וזהו המספר לא רשום בשום מקום ואף אחד לא יכול לדעת אותו
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל אני עובד דרל אישכרט וויזה |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
אז כנראה עבדו עליך אתה משלם עמלה ממש גבוהה אם אתה רוצה אתה יכול ליצור איתי קשר אני יביא לך תטלפון של הנציגה שלי של ישראקארט היא תסדר לך עמלה יותר נמוכה
|
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה מאודד!!
תתחדשו. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
חברה שמעלה מחירים ללקוח שבא לשלם בכרטיס אשראי בו נגיד כך הפסיד לקוח.
מה זה השטויות האלו? איפה תיראו את זה? בגלל שאני משלם בכרטיס האשראי המחיר ניהיא יותר יקר? בא לך לגבות את הלקוחות שלך בכרטיס אשראי? יופי אז אל תעלה מחירים פיתאום תחשב הכל שהמחיר יהיא אחיד שלא תצא בהפסדים ולא תראה ללקוח שאתה מעלה לו את המחיר בפנים ! צריך ללמוד איך לנהל את הענינים ולתת ללקוח להרגיש שהוא לא מפסיד שקל נוסף ! נו באמת מרגע לרגע אני מתפלא איזה "מנהלים" מנהלים פה את "חברות" האחסון שלהם! ללא שום ניסיון בשום דבר הקשור לשיווק וניהול עסק ! שיהיא בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לכם!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|