|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובקשר לשני, ירידת המחירים היא 40%, יש מעבדים שיורדים כמעט 400$ ויש כאלה שזה רק 20-40$, תלוי במחירו העכשווי. הנה טבלת ירידת המחירים, והוא מיועד לרבע השני של שנת 2007 (חודשי מאי-אפריל). |
|
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן צודק
אגב לא רואים את הטבלה שלך אז הנה אחת: ![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם יהיה כסף ותהיה הוזלה רצינית, אני מקווה שאני אקנה בשביל שרתי משחק.
אבל דוגריף לא נראה לי שווה במיוחד לאחסון רגיל. |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
יש כבר חברה כזואת
|
![]() |
# 15 |
חסום
|
יש פה אנשים/חברות שמתכננים לבצע רכש של מעבדי QUAD CORE של XEON ולא מעבדי DESKTOP ?
|
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה לעזאזל שמישהו יציע מעבדים מרובעי ליבה?
הClovertown יתחילו ממחירים מאוד זולים, אבל אין לכך שום שימוש. בחנתי את העניין ו99% מהשימושים הנפוצים יותר בשרתים אינם זקוקים לריבוי Threadים, ולמעשה אינם מוגבלים מבחינה כזאת או אחרת במובן של רוחב פס המעבד. אולי להרצת Streaming כבד וקידוד חי של מדיה, וגם אז מדובר בריבוי Threadים ולא בשימוש מתוכנן של הליבות. אין צורך בכפול ליבה, אז מרובע ליבה? |
![]() |
# 17 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
אשמח לראות את תוצאות ה"מחקר" שלך בעניין שרתי משחקים, בתפקוד עם מעבד חד ליבתי, דו ליבתי ומרובע ליבתי[אני בטוח שאתה מחזיק סטוקים של המעבד הזה]
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אפרסם את המאמר בעיתון המקומי, אסרוק ואשלח לך בפרטי.
ואין לי Clovertown, אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה (כמו שהשיר המפורסם אומר "Money, money, money... MONEY!!!"). |
![]() |
# 19 |
אושיית הוסטינג
|
מאחר והינך מוגדר כפרופ' שוסטר,
ואינני רוצה להיכוות מעסקאות שגויות, תסביר לי בבקשה, למה כן ולמה לא מתאים מעבד עם יותר מליבה אחת?
חבר מתקדם
|
אבא שלי דחה לי את קניית המחשב החדש לחדר עד שיצא מעבד הארבע ליבות של אינטל.
נכון שאין צורך, אבל תמיד טוב לקנות ולא להחליף כל כמה שנים. אם יש לך כסף, אל תתפשר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|