![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אנחנו כבר 3 שנים בשוק... (החל מ 2004) יש לנו מספר שרתים שלנו, אנחנו עובדים במספר מגוון של תחומים רווח נטו בהתאם למספר הלקוחות שלך, בהתאם למספר התחומים שבהם אתה עובד אני לא יכול להגיד לך על חברות אחרות, אני יכול להגיד לך שלאקטסרב יש כיום אחרי 3 שנים כמעט 200 לקוחות אירוח, תעשה לבד את החישובים שלך לגבי רווח (קח בחשבון שיש גם רדיו, יעודיים, IRCD, VPS, ועוד).. בנאדם רציני לתמיכה זה נורא תלוי במחירים, מה שאני ממליץ זה פשוט ללמוד את הנושא, אם אתה לא תהיה הבנאדם שעוזר ללקוח ושמבין מה לעשות במקרה של תקלות כלשהן, נוצרת כאן בעיה.. שרת גיבוי זה באמת עסק דיי בעייתי, מה שאנחנו לפחות עושים בעניין זה פשוט לא כל אחד מקבל שרת גיבוי, מי שכן-זה פשוט להוסיף עוד הארדיסק לשרת ולעשות מירור אליו...מי שרוצה גיבוי על שרת נפגש, זה בתוספת תשלום סמלי, בהתאם לתקנון מתחזקים וכיוצב', שוב, כמו תומכים, קשה לי לענות לך כי אצלנו אנחנו מטפלים בדברים האלה בעצמינו... אבל אני משער שמתחזק ממש טוב זה 150-200$ לחודש.. לדעתי הכל תלוי בצורת הניהול שלך ובצורת ההשקעה שלך תלוי בחוות הדעת של הלקוחות עלייך, תלוי בפרסום שתשקיע (למשל גוגל וכו') ותלוי בעוד מיליון ואחד דברים שונים.. מקווה שעזרתי לך קצת להבין את התחום, שאלות נוספות-תרגיש חופשי.. יום טוב, עומר, ActServ.net |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
תודה רבה רבה עומר.
בנוגע לתמיכה, אני מכיר את התחום אבל בגלל שאני רוצה להיכנס לתחום העיסקי אני א. צריך ליצור רושם טוב עם תומכים ואשנים בוגרים ורצינים. וב'. אני עוד צעיר אני לומד אני לא יכול נגיד מישהו יתקשר אלי נפל השרת אני יגיד לו שאני לא יכול שאני לומד או באמצע שיעור או משהו כזה. תודה על הכיוון וקבל ח"ח על ה200 לקוחות איחסון |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל אחד תלוי למזל שלו ולכמה לקוחות יש לו...(אני חושב)
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
תראה,
בתור אדם עם קצת רקע בתחום האינטרנט אני יכול לכתוב בוודאות שגודל ההכנסות נקבע אך ורק לפי; איכות השירות איכות השרתים וקידום האתר ברשת כלומר, ברגע שיש לך חברה שביכולתה לספק ככה וככה תעבורה ואיחסון יציב עם שרת גיבוי ברמה כזאת או כזאת(שהכל עניין כספי) אז מה שנשאר לך לדאוג זה; א. תומכים טכנים לפי כמות הלקוחות... לדוגמא, אם אתה נכנס לתחום עם 5 לקוחות ראשוניים אז תיקח תומך טכני אחד לככה וככה שעות ביום ותשלם לו נגיד 1500 ש"ח לחודש(סתם זרקתי מספר טיפולוגי). ב. שיווק - עכשיו מה זה בעצם שיווק לפי השקפת העולם של החברות בפורום הזה... שיווק אצלהם זה לפתוח חברה, לפתוח 3 חבילות איחסון ולפרסם פה בפורום... מידי פעם הם מוצאים סיבה להוריד מחירים כי אין להם לקוחות וכותבים מבצעים בתקווה שמישהו יקנה...(ואני מניח שדרכתי על נקודה רגישה של המון אנשים שיודעים שזה מה שהם עושים בעצם). שיווק מהשקפת העולם שלי הוא בעצם; קידום נכון של האתר, קישרי לקוחות ושיווק רישתי. כל הדברים האלו מתקשרים אחד לשני. למה בעצם? אז ככה... ברגע שיש לך לקוח מרוצה אשר נמצא איתך במספר קשרים מסוימים ונהנה מהשירות הוא יקדם אותך ויפנה אליך עוד לקוחות... לכן חשוב לשמור על קשרי הלקוח אשר מניבים שיווק רישתי אשר מקשר אותך לעוד ועוד לקוחות.. סתם דוגמא אישית... מתקן מחשבים שלי שסיפקתי לו אתר הפנה אלי עוד לקוח המעוניין בבניית אתר אשר הפנה אלי עוד לקוחה המעוניינת באיחסון אשר הפנתה אלי עוד לקוחה המעוניינת בעיצוב...(ואני מקווה שזה יגיע לשרשרת של 10 =] ). עכשיו נעבור לחלק של הקידום... שמבחינתי הוא מתנהל בצורה מזעזעת בהוסטס... יש שני דרכי קידום באינטרנט; דרך חברות קידום - כלומר לשכור חברה שתקים עבורך קמפיין פירסומי בעבור התקציב שתקציב להם ותשווק אותך בדרכים היעילות ביותר לפירסום חברתך או דרך שיווק אישי ופרטי שלך = מה שקורה בהוסטס... אני אישית נמצא כרגע באופציה הראשונה =) טוב סתם העלתי את הנקודות העיקריות למחשבה... בעיקרון מבחינתי השקעה של מעל סכום של 15,000-10,000 ש"ח בחברת איחסון לא כדאי. כמו שאומרים(ולגבי חברות איחסון זה נכון בצורה משמעותית) - תתחיל מקטן ולאט לאט תגדל... אם תנהל בצורה נכונה החברה תניב תוצאות... בוקר טוב מיאמי =) |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
תומך רציני שיעבוד בערך 8 שעות ביום צריך לקבל משכורת של 5 אלף שקל ברוטו.
מחירון מתחזק לפי שעה הוא נע בין 15$-60$ (תלוי ברמה) כמו כן לפי דעתי אתה צריך לקחת איש שווק שהמשכורת שלו תהיה לפחות 15 אלף שקל ברוטו. Last edited by Boris; 22-12-06 at 09:23.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
ok תודה רבה חבר'ה
תודה על כל החומר הזה, זה עוזר לי מאוד. יש עוד דברים אולי שעלי לדעת? כמויות הפסד בחודשים הראשונים? |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|