|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דווקא מאוד שימושי,
אם יש לך קוד PHP שמאוחסן במסד, אז אי אפשר לעשות ככה: PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
מישהו שמכניס לך למסד פקודת system למשל (במידה ו Safe mode OFF)
# 5 |
חבר מתקדם
|
למה שמישהו ישמור קוד php במסד, אני ממש בספק, פונקציה מוזרה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אתם יודעים שלפחות 50% מהמערכת של VBULLETIN מתבססת על הפונקציה הזאת ?
כל מערכת HOOKS של VB עובדת על EVAL וגם המערכת של הטמפלטים למי שאמר שזאת אחת הפונקציות הפחות שימושיות - זה רק מראה כמה באמת אתה יודע על PHP ל TNADAV תחשוב שבמסד אני מכניס קובץ כזה שהוא בעצם הטמפלט שלי.... PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
אבל ה EVAL הופך את כל הערכים לממשיים ומחליף אותם במה שמוגדר בתוך הדף של ה PHP עוד דוגמאות לשימושים בפונקציה ה"מיותרת" הזאת ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז זה לא נקרא חור אבטחה....
זה אפשרי למי שיש גישה למסד \= זה כמו שתגיד שהתחברות זה חור אבטחה, הוא יוכל לגלות את הפרטים :S אולי אתם מתכוונים סיכון, שזה נכון, אבל אם מאבטחים את המסד כמו שצריך, אז זה לא יקרה. חוץ מזה שזה אפשרי לשימוש במערכתו ניהול תוכן לדוגמא, שמי "ששולט" על המסד הוא בעל האתר, ואני לא מאמין שבעל אתר יהרוס לעצמו את המערכת ![]() ו RS324 צודק, יכול להיות שבעתיד אשלב למערכת שלי ניהול סקינים ע"י קובץ טמפלט ב PHP. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרו פה, זה שימושי למערכת טמפלטים - הכי נוח :]
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לרגע לא אמרתי שהפונקציה לא שימושית לפעמים, רק אמרתי שהדוגמא הזאת היא משהו שככל הנראה ניתן לבצע בדרך אחרת (לא בטוח בכלל, אני לא יודע מה עשית עם זה) אבל עצם העובדה שאני מריץ קוד שאני לא ממש מהו גורמת לי לחשוב אם יש דרך אחרת, יותר טובה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|