|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
לא קיבלתי קוד PIN
תודה על תרומתך.
|
שלום, אם אתה אומר שאתה פיתחת את ההמשך של PIMPWAR ושעשית כל מה שצריך נכון,
כל הכבוד, ובהצלחה
חבר חדש
|
|
![]() |
# 15 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מה שמענין אותי על מה בדיוק עבדת? הסקריפט של המשחק הוא מערכת מוכנה אשר ניתן לרכוש אותו. כך שעל מה עבדת? כמו כן אתרים נוספים המשתמשים במערכת : http://www.pimpattack.com אתר לרכישת המרעכת : http://www.plati.ru/asp/pay.asp?idd=...B0&agent=21451 בנוסף הסקריפט שברשותך הוא סקריפט פרוץ ולא מלא אשר קונםי אותו. יש לי את הסקריפט הפרוץ במחשב ואני רואה שמה שאתה משתמש בו זה הפרוץ ולא המלא לפי כמה דברים שניתן להשוות. אך שיהיא בהצלחה מה אני יגיד לך. Last edited by PopUp; 15-12-06 at 14:36.. |
|
![]() |
# 16 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
חחח מה אתה אומר! נראה לך הגיוני שהאתר שהבאת לי מוכר את המערכת חוקית ב-3$? הצחקת אותי... אני קניתי את הסקריפט ב-2004 מהיוצר המקורי שלו (אני לא מפרסם את שמו) בסכום של 4 ספרות מכובד ביותר. עבדתי על המערכת מעל ל-8 חודשים ואני עדיין עובד עליה ואני גם מוכר אותה באתר שלי www.mypimpscript.com כמוכן, רשמתי זכויות יוצרים על המערכת והאתר שהבאת לי יבדק ואני אדאג שהם לא ימכרו את הסקריפט הפרוץ. כמו כן, הסקריפט הפרוץ שאתה אומר שיש לך ושאני יודע שהוא מופץ במחירי "זנות" (סליחה על המילה) באינטרנט מכיל כ- 60 באגים בערך שאני יכול לתת לך רשימה מלאה שלהם, בלי פאנל ניהול מתקדם, בלי עיצוב ובטח ובטח שבלי רישיון חוקי להשתמש בסקריפט מכיוון שאני ועוד אתר אחד היחידים שרכשו את המשחק עם זכויות הפצה (RESELL). אני מבקש להבא לפני הודעות שטוטיות כמו שלך, תבדוק טוב טוב את הדברים שלך. ד"א, אני לא מבין רוסית בכלל וסתם מביקור באתר שהבאת לי ראיתי את התאריך שאני מאמין שהוא התאריך בו פירסמו את המערכת באתר שלהם והתאריך הוא 20.10.2006 שזה בערך 8 חודשים אחרי שאני הפצתי ורשמתי זכויות יוצרים על הסקריפט שלי. תודה ובמשך יום נעים.
Qruso.com - פלטפורמה קלה ופשוטה לבניית אתרי מובייל מתקדמים Last edited by Ohara; 15-12-06 at 15:18.. |
|
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
מוכן לקנות אותה ממך (את המערכת) 40 דולר (זה מה שהיא שווה) לפאיפאל.
|
![]() |
# 18 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
חח, 40$?
ובבקשה ממך, אל תקבע לי כמה היא שווה כי היא שווה גם הרבה יותר מהמחיר שאני מוכר אותה. יש לי כבר עשרות לקוחות שקנו אותה במחיר המקורי (149$ לגירסה המקורית בלי תוספות) ואף אחד מהם לא חשב לקנות אותה ב-40$ אם אתה רציני, תבקר באתר מכירות של המערכת www.mypimpscript.com ותוכל לרכוש אותה שם באמצעות פייפל ולקבל את פרטי הרישיון שלך ולינק להורדה כמובן.
Permanently Banned
|
עשה טובה אני מכיר אותך. היה לך פעם אתר שיתוף בשם שרדר. אתה נוב שלא יודע PHP
הצעה אחרונה 45 דולר . |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
|
|