הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 28-10-05, 19:01   # 1
Raz
חבר וותיק

מיני פרופיל

Raz לא מחובר  

ביקורת גרועה על Gillex.net

אז ככה...
לפני יותר משבועיים שלחתי למאור מנהל ג'ילקס כסף במעטפה כדי לקנות לי דומיין
כנראה בעקבות החגים הכסף הגיע רק ביום רביעי הקודם..אמרתי לעצמי הגיע הזמן וישזמין לי את הדומיין כי אני צריך את הדומיין כמה שיותר דחוף.

אבל מה? מאור הזה לא רציני ברמה שלא ראיתי הרבה זמן, לא מחובר למסנג'ר ובפלאפון אומר לי שהוא יתחבר עוד כמה דקות ולא מתחבר ופשוט לא מנהל שכדאי לסמוך עליו.
התקשרתי אליו ושאלתי אותו מה עם הדומיין, אמר לי לפנות למנהל אחר בחברה והוא יקנה לי את הדומיין.
אמרתי סבבה ניתקתי ופניתי למנהל השני,דיברתי איתו אתמול והוא אמר שהוא מזמין לי את הדומיין באותו יום, המנהל הזה עוד מתווכח איתי על איפה שהוא ירשום את הדומיין ואיפה הפאנל יהיה (אחרי שמאור הבטיח לי שיהיה פאנל מסויים הוא בא ומתווכח איתי שהוא מכיר חברה מסויימת והוא לא מוכן לקנות מחברה אחרת) המנהל השני עוד יותר מעצבן וחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם, ומתנער מאחריות בתירוץ "רק אתמול הגעתי לחברה אני לא יודע מה הולך פה" כמובן שזה לא מעניין אותי.

אבל חשבתם שהמנהל הזה יעמוד בהבטחות שלו ויביא לי את הדומיין באותו יום? חשבו שוב.
הבטיח לי שירשום באותו יום וכמובן שלא רשם.

הוא אומר לי ש"הייתה בעיה בכרטיס של אמא שלו".
שימו לב לאשכול הבא:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=3422

ד"א כותב האשכול הוא המנהל השני.

הוא ביקש ממישהו שיביא לו דומיין ב-30 שקל והוא ישלם לו אח"כ (וכנראה הדומיין היה בשבילי..)

המנהל הזה עוד מתחיל לדבר לא יפה ובוא נגיד בצורה הכי נחמדה לא משרת את לקוחותיו בצורה הכי טובה שיש.

זו פשוט בושה מה שהולך שם, החברה מנוהלת בצורה כ"כ לא אחראית והכל נעשה בצורה חובבנית מאוד.

עכשיו שאני מבקש שיחזירו לי את הכסף הוא אומר לי תפנה למאור שיביא לך את הכסף כי הוא רק אתמול הוא נכנס לניהול והוא לא יכול להחזיר לי.

הבעיה היא שמאור מתחבר פעם ב-50 שנה ולא ממש תומך.

בכל מקרה כל מי שרוצה לקנות מהם, שילמד מהסיפור שלי ופשוט לא יקנה מהם ולא יתעסק איתם כי הם בחורים שאסור לתת להם לנהל חברת אחסון.

אני מקווה מאוד שהכסף שלי לא הלך.

עכשיו כל מה שרציתי לעשות עם הדומיין שוב נדחה ושוב צריך לעבור זמן עד שאני אפתח את האתר שלי.

מאוד התעצבנתי מהסיפור וזה אחד הקטעים שאני הכי שונא
במיוחד שבתקנון של החברה רשום שהדומיין מחוייב להגיע ללקוח אחרי 24 שעות מקבלת התשלום.
לידיעתם עברו כבר יותר מ 50 שעות.

בקיצור - לא רציני ולא כדאי.

רז.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום