|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
לפי דעתי צריך חוש טכנולוגי, להבין איך דברים עובדים ולעבוד על שרת רץ לאט לאט לומדים, ככה אני למדתי. בכל מקרה, זה לא קל זה לא משהו שלומדים בשבוע או בחודש, אני מתחזק שרתים כבר יותר מחמש שנים ואני עדיין לא מיציתי את עצמי בתחום.
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במקום שיהיה על מחשב אחר או על HD אחר ככה הוא יכול לעבור מהווינדוס ללינוקס בלחיצת כפתור לי אישית זה הרבה יותר נוח ככה, ככה שאם אני רוצה לעבור ללינוקס אני פשוט מריץ את ה-VM, עניין של דקה ופחות
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
כן אני דיי טוב במחשבים
מבין הכל מהר וכו' אבל בכל מקרה חרשתי על גוגול לא מצאתי איזה משהו מיוחד חוץ מ VPS לתקופת ניסיון איך למדתי פוטושופ הורדתי את התוכנה והתחלתי לשחק ולקרוא מדריכים פה ושם HTML בכלל למדתי את הרב מקודי מקור של אתרים וקצת מSIGALL אבל איך להתחיל ללמוד את זה אין לי איך לשחק אם זה או לנסות לקרוא על יבש מדריכים כן עוזר אבל לא נראה לי שבעל חברה יתן לי לנסות להריץ אצלו כבר שאלתי מספר אנשים טוב אם מישהו רוצה קצת לעזור אחד על אחד ולהגיד איזה תוכנות להתקין על המחשב הישן שיתפקד כמו יעודי מוזמן להגיד |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה יכול להוריד לינוקס ואפאצ'י שזה הבסיס או לחלופין להתקין IIS על ווינדוס
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מכונה וירטואלית על מחשב בה מותקנת לינוקס, שם אתה יכול לנסות כל מה שבא לך.
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
רוב שרתים המשחק שאתה מריץ על ידי גישת SSH דורשים ידע בסיסי בשפת UNIX, כדי שתדע בכלל מה אתה עושה. לכן כדאי מאוד כמו שאנשים אמרו פשוט להתנסות, לאט לאט הכול ילך לך. יש פחות מידע על כול נושא "האיכסון" בארץ, ממליץ לך לגלוש קצת באתרים באנגלית. בהצלחה לך. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
טוב אני אני יתקין מחר לינוקס