|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מתפלא שיש לכם רחמים לבנאדם אנס 14 בחורות! ואני לא רואה שום התעללות בתמונות! סתם תפסו אותו ושמחים בזה! תאמת גם אני הייתי מצצלם את עצמי איתו להוכחה אל תשכחו את ה100 אלף |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תבינו הכי קל לבקר מישהו כל עוד לא הייתם "בנעליים שלו" זה הדבר הכי קל להגיד שהמשטרה שלנו גרועה והם לא עושים כלום ולמה אנחנו בכלל משלמים להם מיסים,אבל תבין שנייה מה אתה בכלל אומר.אני לא רוצה לחשוב איפה הינו בלי המשטרה או הצבא(מתאים לאשכולות אחרים שבהם דיברו שהצבא שלנו חסר תועלת). ומאיפה בכלל יש לך את החוצפה לדבר על קצינים במשטרה ולהגיד שהם רקובים וחייבים לעוף מהמשטרה,מי אתה בכלל שאתה יכול להגיד דבר כזה? עשית בכלל שמינית ממה שהם עשו בישביל המדינה? אז במקום רק להתלונן אולי תתחיל גם לחשוב קצת. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל בוקר אתה יכול לפתוח את העיתון ולמצוא פרשת שחיטות או סקנדל אחר שמתרחש במדינה הזאת. אם זה ראש ממשלה שמוכר דירות, אם זה רמטכ"ל שמוכר מניות, אם זה נשיא שאונס פקידות או אסיר שנמלט. 3 שנים הייתי בצבא ולראות איך המלחמה האחרונה התנהלה מבפנים, אפשר להגיד תודה לאלוהים שזה נגמר ככה. הצבא שלנו לא חסר תועלת אבל הוא גם לא מה שהיה פעם. לא פוחדים מאיתנו כבר. ואני בתור אזרח מדינת ישראל, זכותי המלאה לדבר על גורמי המשטר של המדינה, זאת דמוקרטיה, מכאן נובעת הזכות. אז כן, המשטרה רקובה, כמו גם הצבא וכמו גם הממשל. יש דבר כזה "זכויות האדם". כנראה אתה לא מכיר את המונח, וגם לא השוטרים. לשוטרים אין שום זכות חוקית להתעלל בבן-אדם, שהוכחה פשיעתו או שלא הוכחה. תלמד מהי דמוקרטיה. אז תתחיל אתה לחשוב, תפתח את העיניים (ועיתונים) ותראה איפה אנחנו חיים. לא סתם אנחנו מדינה בה מדד השחיטות הוא מהגבוהיים בעולם. ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא מצדד בבני סלע, הוא מזוועות המין האנושי, אבל הוא עדיין בן-אדם, את גזר הדין שלו הוא קיבל בבית המשפט.
![]() Last edited by sheeze; 11-12-06 at 14:14.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואאלה גם אני אמרתי מה שאתה אמרתה איזה משטרה געול נפש
שוטר כלב סליחה שאני אומר את זה אבל ממש שוטר כלב |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
עוד יפה נפש..
מרחם עליו.. "איזה מסכן".. הוא אנס והיכה באכזריות 14 בנות! תחשוב לפני שאתה מרחם על בנאדם.. אם הוא היה אונס מישהי שקרובה אלייך בצורה מסויימת ... היית רוצה שגם יתלו אותו בשידור חי בטלוויזיה.. אז דווקא למשטרה אתה קורא מוטמטמים? מה אתה לא מתבייש? אם כבר היית אומר.. המשטרה מטומטמים במשחקי כדורגל.. המשטרה מטומטמים שנתנו לו לברוח.. אבל במקרה הזה.. חוץ מזה שעשה מה שהוא עשה.. הוא אסיר שברח מהכלא.. מגיע לו כל העונשים האפשריים.. Last edited by sport; 11-12-06 at 15:51.. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ותאמין לי ש-35 שנה להיות בתא מבודד, בלי לראות נפש חיה, זה לא עונש קל. הוא כבר ניסה להתאבד בעבר בכלא. ולטובתך, תלמד איפה אתה חי. תלמד אזרחות, זה לא ימי הביניים פה. או שתעבור למדינות עם משטר דיקטטורי, כמו איראן. שם מעשה כזה זה כלום. ד"א, במשחקי הכדורגל המשטרה לא כזאת מטומטמת. זה יותר הקהל המטומטם שלא מוכן להקשיב להמלצות המשטרה.
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה לא יפה מה שהחוקרים עשו לו ובטח גם לא מסיבת העיתונאים המפגרת שהמשטרה עשתה הרי מלכתכילה לא היה האנס צריך לברוח.
ואגב, אני בטח שלא קורא לו מסכן אחריי כל ההתעללויות שהוא עשה בנשים |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
לבן אדם מגיע פי 5 יותר גרוע, אבל משטרה(משט-רע!!!) אמורה להתייחס לכל אסיר באותו יחס
ואם כבר עושים דבר כזה, שלא יצטלמו ככה מ-פ-ג-ר-י-ם הבן אדם מתעללים בו מספיק בכלא, ושימשיך ככה, אבל השוטרים שאמורים להיות גוף שמגן על אזרחים ודואג לזכויות עושים את ההפך, ולא רק פה, במועדונים, במשחקי כדורגל(!!!!!!!) משטרע.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
Авторитет
|
אנחנו גרים בעולם התחתון !!!
אתם חושבים שרק בו הם מתעללים? הם מתעללים בכולם. משטר-ע!!!!!
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה נכון, זה משהו שנכון אפילו לכל המדינות לדעתי. מה שלא נכון, בשאר שהם מתעללים, הם לא עושים את זה בפני המצלמות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|