![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אין לך עתיד להיות חוקר בזיהוי פלילי...לא קובעים סתם עובדות.
"נעצר חשוד בקצרין"... אם אנני טועה 56 זה לא ילד.. http://news.walla.co.il/?w=//1020225 |
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חשוד....
כרגע הוא זכאי. לידיעתך. עד שלא יודא הוא עדיין חשוד. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אף אחד לא יכול לדעת מיזה, לא אני, ולא אתה, ולא סתם מאשימים אנשים.
אתה יכול להביע את דעתך וזה כבר משהו אחר. אז לדעתי, זה לא בני סלע, הוא כרגע "עסוק" יותר בבריחה שלו, וגם, בני סלע הוא אנס ועדין לא הוכח שנעשה בילדה אונס. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
לא אני מצאתי ישר אשמים "בני סלע" או ילדים.
כמו שאמרו בני סלע "עסוק בלברוח". |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
יהי זכרה ברוך, שיתפסו את הנאשמים ויטפלו בהם בכל חומרת הדין.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מה הקשר בני סלע?!
כל אחד שימות / יתאבד זה בגלל בני סלע? אם ידווחו שאישה בת 39 התאבדה באילת תגידו זה בגלל שהיא ראתה את בני סלע? תפסיקו עם השטויות, מה שחסר לבני סלע עכשיו זה לרצוח.... הוא עסוק בבריחה לא ברצח.
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
כה אל תשאל, הוא כלכך אידיוט שהוא עסוק בלבצע מעשים פלילים בזמן שהוא בחוץ
אולי אם הוא יצליח "להטמע" בסביבה עוד כמה שנים הוא יבצע פשע, וזה הקצה החוט היחיד שיהיה לנו שתהיו בעניינים כרגע הוא מספיק חכם כדי להסתכל על המשטרה שלנו עם המכנסיים למטה ולעמוד ולצחוק יהי זכרה ברוך. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
יהי זכרה ברוך
פשוט מדהים אותי מיום ליום מה שקורה במדינה הזאת, אני כבר מת לברוח מפה... |
![]() |
![]() |
# 20 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
שמעו כל השטויות שרושמים כאן על בני סלע 99% מזה לא נכון..
אני לא יכול לפרט אבל אני יודע מבפנים , אני כל יום יוצא לחיפושים אחריו ולצערי עדיין לא תפסנו אותו. בני סלע לפי החשד נמצא באיזור ת"א, הסיכויים שהוא מחוץ לעיר נמוכים מאוד. בנוגע לנערה, עצוב מאוד.. לדעתי בלאגן עם אחד התלמידים וזהו הוא עשה שטות נבהל ועכשיו הוא מפוחד כמו נרקומן שאיבד את החומר
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|