|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
על מי ה-Isrart הזה עובד שיש לו 2000 מחוברים ?
תסבירו לי מה 1000 אורחים יעשו בפורום שאי אפשר ללחוץ אפילו עם פרסומות בלי להיות מחובר ותסבירו לי איך לפורום יש 2000 מחוברים ו- 6000 רשומים ועוד עם כל זה הוא על חברת אחסון רגילה ... הם עושים את הספירה על שבוע (אם לא על חודש ...) |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בעצם זה קובץ פרסום...? בהצלחה.
הוסטסניון
|
חחחח ישרארט,
2000 מחוברים בו זמנית... ואני מניח שזה קרה בין לילה מאיזה 320 מחוברים בו זמנית (שגם זה בטוח לא נכון) ל2000... עזוב את זה שזה כל כך לא בעיה למי שיודע PHP הכי בסיסי שבעולם לערוך את הסקריפט של העמוד הראשי ולהוסיף למשתנה של האורחים 980 אורחים... מילא היה עושה את זה עם קצת יותר סטייל, בהדרגה וכמובן הגיוני... אבל עזבו.. שמתי לב שהתחיל מגפה חדשה - עיתונים... וזה היה אחרי הפורומים ושירותי העלאת קבצים.. אני מאמין שיצוצו עוד כמה עיתונים בעוד תקופה קצרה.. בכל אופן, "עיתון" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לא מי יודע מה, כמה חדשות לא מעניינות שגם הם לא הכי חדשות, דברים ידועים שהתפרסמו פה בהוסטס ועוד כמה פרסומות שאני עושה להם Page Down בלי בכלל להסתכל עליהם.. לדעתי - חבל על הזמן שלך. |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לפחות הפורום הזה פעיל מאוד אז זה לא משנה כמה רשומים יש שם בידיוק |
|
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
אני לא מבין,
אתה טוען להיות חברת אכסון או חברת הוצאה לאור? רוצה להוציא דיוור של החברה? מצויין..מה isrart, firestyle ונמלטים קשורים לחברה שלך? שטות גמורה, במקום להתעסק בזוטות, תפתח את החברה שלך...תשפר אותה, אני לא רואה איך באמת העיתון הזה תורם למשהו (אגב, גם לא לפרסום של החברה עצמה). |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
איפלו השעיתון, הוא קצת על השם של תייפרום, הוא לא ממש קשור.
זה גם פחות או יותר משהו נפרד. אני מעוניין לעשות עיתון, אני לא חושב שזה אמור לעניין אותך באיזה צורה. גם אם זה פרסום, גם אם לא. במידה ואתה לא מעוניין, אל תוריד. אני אנסה בגליונות הבאים כנראה להשתפר.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
זו היתה חוות הדעת שלי. לא קשור לטייפרום? בדקת את הכותרת שאתה רשמת? "עיתייפרום. - עיתן תייפרום". בקיצור, לא מכובד כלל. |
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
לא כ"כ אהבתי,
פירסומי מדי, בהצלחה בהמשך |
![]() |
# 9 |
חסום
|
בהצלחה!