|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין מה זאת השיטת עבודה של חלק מהמעצבים פה שמכינים עיצוב ללא מקדמה, אם הוא התחרט אז עבדת לחינם? עכשיו תנסה למכור ויקח לך זמן. אתם צריכים שיהיה לכם עמוד שדרה, אל תסכימו לקחת פרוייקטים בלי מקדמה.
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
רציתי אתר חדש בסופו של דבר קיבלתי כמעט את אותו האתר . |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אהבתי
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
לפי דעתי חסר לעיצוב שלך נפח של דברים.
העיצוב ריק מאוד וכמעט אין בו כלום שמראה מידית שזה עיצוב של חברת איחסון. חבל שלא עשית לוגו חדש ולקחת את הלוגו הקודם שלהם. חבל גם שהמבנה התחתון של העיצוב אותו דבר כמעט (בסדר של הבלוקים). סה"כ עיצוב טוב וגם הצבעים טובים ואפילו הרמה מעולה אך אם היית כותב למעלה "משרד עורכי דין" או "פסיכולוג" העיצוב היה גם מתאים ואפילו יותר משמתאים להוסטינג.
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אף אחד לא אמר לך לרכוש אבל אם הבן-אדם עובד, מגיע לו מקדמה. זה כמו שאני אבוא אליך ואגיד לך שאני רוצה איחסון לחודשיים, אם הוא יהיה לי טוב אני אשלם ואמשיך לשנה ואם לא אז סתם נתת לי חודשיים.
![]() |
# 16 | |
חסום
|
ציטוט:
נותנים מקסימום שבוע נסיון. או שהלקוח משלם ואחרי שבועיים הוא מתחרט הוא מקבל החזר כספי מלא. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הדוגמא עם האיחסון באמת לא הכי טובה מכיוון שמדובר בשירות ולא מוצר. דוגמא אחרת, אתה הולך למעצב תכשיטים לקנות טבעת נישואין, אתה עדיין לא תשלם מקדמה?
![]() |
# 18 | |
חסום
|
ציטוט:
יש חברות שכן לוקחות ואומרות מראש במידה והעסקה תבוטל ישולם בין 5%-10% מהעסקה. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
יש כאלה שלוקחים מקדמה ויש כאלה שלא..
זה תלוי בגודל העסק במקצועיות באמינות וברמה.. אתה לא מצפה שעסק מורשה של אנשים בני 30 שעובד כבר כמה שנים ועבד עם מאות לקוחות יכין לך עיצוב ושיסיים לא יקבל כלום? ואתה לא מצפה שילד בן 11 עוד דוגמא או 2 שמכין לך עיצוב ויוצא מכוער יקבל מקדמה? אין אל זה וויכוח בגלל, זה תלוי בעסקה, לא נקבע מקדמה לא תיהיה
![]() |
# 20 |
חבר על
|
נורא יבש, אין בו משהוא מיוחד, לא מושך, צבעים מתים, לא שווה את המחיר...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|