|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
כל עוד הוא מוכר שרתים פרוצים , זה לא עושה רושם הכי טוב.
|
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע..
אני רואה שיש עוד אחד שפירסם ביקורת רעה עליהם... (שלא יהיה כמו מה שהיה עם DivServ ![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
נו באמת
דבר ראשון לא סגרתי לכם את השרת בגלל שרציתי ! מה שקרה שהיה לי שלוש שרתים יעודים שלי אחד מושכר.... הספקתי להעביר כמאט את כולם לשרתים שלי ואתם ועוד משהו נשארתם שם אין לי שום סיבה להשכיר את לעוד חודש בגלל לקוח אחד! דיברתי עם חבר שלך הוא אמר לי עזוב על תביא לי עוד 4 ימים זה סתם צריך לפרסם וכו אמר אני יקנה עוד חודש ותקבל סרבר על החשבון... אמרתי אין בעיה כמו רשמתי בביקורת אחרונה בזמן האחרון עבדתי בעבודה אחרת מי 7 בבוקר על 10 בערב ואז לא היה לי זמן לכולם זה גם נכון.. נפילות ?! אל תקנה פרוץ ואז ילדים קטנים לא יפילו לך יש לי סרברים מקורים עם UPTIME של כמאט שלוש חודש.... פינגים שהם בין 40 - 50 זה מאוד נכון כול הסרברים מוגבלים בזיכרון ( RAM ) של 100MB לסרבר בשביל שכולם יקבלו את אותו השרות סרברים עם 20 אנשים מקבלים 200MB מה שכן זה מעלה את הפינג קצת אבל שומר על יציבות השרת ! ממש מאוכזב על התגובה הזאת אתה יודע שאתה יכול לתקשר אליי בכול שעה לא לשלוח הודעות באיסקיו... |
![]() |
# 14 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
לא לקנות פרוץ? אל תמכור פרוץ. הנושא הועבר להנהלה הגבוהה ויטופל בחומרה. האשכול ננעל. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|