|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כל 10 דקות אני רואה אותך מתחבר מחדש אז אל תנסה לסבן , מתעלם תמיד , ולא אין לי אמון בך בכלל , כי אם אמרת שתוך יום יומיים מקסימום התשלום יגיע אז אתה צריך לקיים ולא למשוך את זה ! ואני עוד עושה לך טובה ששולח לך את זה ואני לא מאמין שעוד מישהו היה עושה את זה , היית יכול לתפוס אוטובוס וללכת לשלם כמו גדול. תאמין לי שלא אכפת לי אם תזמין או לא , לי כבר אין אמון. |
|
![]() |
# 12 |
חבר על
|
בימינו אנשים פראירים אחושרמוטה..
מה אתה מביא לו לפני שהוא משלם , עוד עבודה שהכנת. וואלה ככמה בנאדם יכול להיות סתום :\
Permanently Banned
|
האמת גם לי יש בעיה עם העברה צד ג' מה לעשות..
הוא אמר לך יש לו בעיה הוא לא יגיד לך סתם ככה.. מקסימום שבועיים תמתין וזהו |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא מבין מה זה בעיה של צד ג אני חושב משערן אומר יש דף שניקרא פועלים באינטרנט הוא רוצה משם לעביר כסף אבל אפשר ללכת לפקידה ולהגיד אני רוצה לעביר כסף למספר חשבון ככה וככה. ונגמר הסיפור.. |
|
![]() |
# 16 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל את האמת אני קצת נוטה לכיוונו מסכן הבן אדם עובד כל יום מ 7 בבוקר עד 10 בלילה נכון שיש לו מחוייבות...אבל קצת הבנה לא הרגה אף אחד.. |
|
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
ערן, אמרתה קשה לחכות קצת?
קשה היה לך לחכוןת קצת עם העיצוב? הייתה צרךי אותו דחוף כנ"ל וא צריך עם הכסף.. אז\ תבלבל בשכל יש לך בעיה בבנק שבוע והיא לא נפתרה בעיה שלך שלח בדואר במזומן בזמן תשלם עמלה 10 שקל מה קרה..
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואיסיקיו מתחבר ומתנתק זה בעיה אצלי באיסקיו זה לא בגלל שאני מתחבר ומתנתק! |
|
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|