|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לא קונים בשביל לקנות אלא קונים כשצריכים. מקווה שתבין לבד ![]() לגבי הביקורת, חבר אמר לי שאיבורי בסדר גמור ואילו KSP לא טובים.
# 12 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא צריך את המחשב אבל מתפשר על זול .. וזה יעלה לו ביוקר ... |
|
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אני עוד לא ראיתי אחד שקנה מחשב באייבורי והוא לא פעל לו וגם אם קורה מצב כזה יש לך אחרויות על המחשב ואז הם מסדרים לך את מה שלא היה בסדר
|
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה חושב שאני לא צריך מפרט טוב? שאני עושה את זה בשביל לבזבז כסף ("בשביל לקנות" במילים שלך) ?? אין לי תקציב אז אני מתפשר על מה שיש.. אבל לא הבנתי את הקטע שלך.. אני לא יכול לקנות דברים שאני צריך בגלל התקציב , בגלל זה אני מנסה להוציא ממנו את המקסימום.. פעם הבאה תחשוב לפני שאתה שולף משפטים "חכמים" ![]() Last edited by sport; 07-11-06 at 15:52.. |
|
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 16 |
חבר על
|
אם אתה מעוניין בחנות באשדוד אני יכול לסדר לך הנחה גדולה (חנות פצצה),
חוץ מזה, תקשיב, עדיף לך משהו פחות טוב אבל שתהנה ממנו. היית רוצה לקנות מחשב זול ושאמור להיות לטענתם דנדנש, אבל תגלה: כונן דיסקים שלא נפתח, כונן קשיח משומש וכו'? |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
אני קניתי מהם מחשב, ועד כה אני מרוצה עד הגג, ממליץ בחום.
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
קניתי כונן קשיח מאיבורי והוא לא היה תקין,שבאתי להחליף אותו לא עשו לי בעיות והחליפו ישר...
![]()
חבר מתקדם
|
קניתי לפני שבוע מחשב חדש מ IQPC.CO.IL ממליץ בחום והם יכולים לעשות לך אפילו משלוח עד הבית.
שמעתי ממישהו שקרוב משפחה שלו עובד שם שהוא מעיד שהם מוכרים חלקים משומשים באיבורי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|