|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
טוב נו אם אתה כל כך גאה בעצמך ובתוצריך אז בוא נביא לך את התגובה שאתה רוצה לשמוע.
לוגו חמוד מדי, יהיה נחמד אם תוסיף לו עוד אלמנטים שלא יהיה יבש. הכתב של TOT-IL משעמם ונעלם בעיצוב. אין לי מושג מה הצורה הזאת שיושב עלייה הלוגו אך היא בהחלט לא קשורה לעיצוב ולא מחמיאה לו. שילוב הצבעים בעיצוב נעשה בצורה לא טובה, לא הצלחת לשלב פה אפילו צבע אחד עם השני, כל חלק בעיצוב זרקת צבע אחר, העיקר שיהיה צבעים לא ככה? האלמנטים העיצוביים חסרים פה, אין פה עבודות עיצוביות שונות ואפילו מסגרות לא שמת, אין לי מושג איך בנאדם יגלוש באתר כזה אבל מיילא.. לא הגיוני שהלכת על עיצוב כזה עם פסי רוחב קטנים ואתה מגיע לזכויות ומבליט אותם, זה מכוער וזה לא משתלב עם העיצוב, יותר נכון זה בולט מדי, מה שזכויות לא צריכות להיות. הכותרות, הצבעים השונים, המוזרים, הזוהרים והאפקט הלא מחמיא ששמת עליהם, לא מתאימים בכלל. כאילו לקחת מברשת וקשקשת על זה כמה פסים, הפסים לא משתלבים עם זה טוב. תוכן, יותר מדי תוכן באתר ועוד תוכן ועוד תוכן איפה העיצוב,תמונות בעיצוב הזה? אם כבר אתה מציג עיצוב אז שיהיה גמור, אתה שם תוכן במקום אחד ובמקום שני לא, לא נראה לי הגיוני בכלל להבא אשכולך יינעל ותזכה לאזהרה, וזאת כי אין להציג עבודות לא גמורות. מה גם שכחתי להגיב על התפריט המקסים שלך, בגלל שאתה כל כך מוכשר וכולם רוצים להפיל אותך אז בטח אני אצטרך להגיב גם על התפריט שלך שיחסית משעמם ואין בו מפרידים, משמע הטקסט יבלע בין תפריט לתפריט. בהצלחה בלימודים, ניר פרידמן
# 12 |
הוסטסניון
|
נחמד מאד.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
נחמד מאוד אחי !!
מתי אתה מעלה ? דבר איתי =] |
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() חחח אינ לא חושב שאני מוכשר מי יודע מה, אבל אם אתה זוכר את העיצוב הארשון שעיצבתי מול זה, אתה יכול לראות דברים שונים לגמרי. המקום לנסות ולמצוא את הנסיון ל"העתקה". אל תנסו איך לחפש לנעול את השאכול או לבוא אלי בתענות, תנו ביקורת. זה די מגעיל שמנסים לראות איך אפשר לדפוק מישהו. כאילו חושבים פה חלק מהאנשים: "חחח דפקת עוד מישהו, יצאת גבר". אני אקח לצומת ליבי את כל הביקורת שלך, תודה רבה. ![]() Last edited by Art Watch; 28-10-06 at 16:38.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר חדש
|
אהבתי את הקווים...יפה
|
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
חס וחלילה נראה לי קיבלת ביקורת בונה ביותר.
# 17 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
ואייי ישר זה עלה לי בראש נשבע לכם!! אכן הבאר אותו דבר רק שינת צד .. ואל תגיד שתפוח לא היה לידך וניסת לחכות... העיצוב חמוד לא יותר ![]()
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דווקא לא XD.
היא לא הייתה, אני לא מבין איך אתם חושבים שזה דומה,לדעתי זה ממש לא, אלוי הגוון של הצבעים מזכיר לכם אלב לא יותר מזה וגם רק הגוון גם הצבעים עצמם שונים בדוגרי אגב ניר ![]() ![]() ![]() חחחחח |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
ישפטו האנשים אם זה ניסיון העתקה מאוד לא מוצלח או עיצוב שהיה מקורי מתחילתו:
![]() לדעתי יש כמה חלקים שניסת פשוט להעתיק אחד לאחד ולא הצליח לך, ולדעתי אם היית יכול היית עושה את זה הרבה יותר דומה ומשנה טיפה לגרסא שהיא "שלך"... |
![]() |
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יווווווווווו כרגיל הוסטס קהילה חמה ותומכת
אם זה מישהו מבפנים אפילו אם העיצוב יהיה שיא הכיעור הוא יפה וכלם אוהבים מישהו חדש בא כולם ירדים מנסים לתץפוס אותו היה גם איתי ככה פה מזמן מזמן בהוסטס הישן וגם אתה ניר בלי להעליב הפורטוליו שלך שיא היבישות ואתה מעצב מיקצועי נגיד ככה לא בא נגדך אבל הוא לא מעצב הוא סך הכל מנסה וגם אם כן הוא לקח רעיון מאתר אחר רעיון הוא לא עשה העתק הדבק ראה איך שם והלך לפי אותו סיגנון! פשע אז עכשיו אני מוצא כל עיצוב שלכם אותו סיגנון בעיצוב לפני אני מאשים אותך בהעתקה זה כמו שהיה זה שעשה מחירים בריבוע מעוגל אמרו לו גנב משחר חחחח קלטו שחר גנב מADOBE כן???? קיצר עזבו את החדשים תנו להם לחיות!!! ולגבי העיצוב יש כמה הצעות את התותים תעשה נקודות שחורות קטנות עם אופסטי קטן שיראה קצת יותר חיי את הפסים הטייטלים תעשה קצת יותר שקופים כדי שפחות יראו שלא יהיה צעקני וזהו ואת הזכויות תקטין אל תגזים בהם בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|