|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
כולם אומרים לך לא בגלל דבר אחד: קמצנות.
לא כל מה שיש בספר יש גם באינטרנט, לכן אם אתה באמת רוצה ללמוד על שיווק, לך על זה.
# 2 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אם הוא באמת רוצה ללמוד שיווק שילך ללמוד את זה באוניברסיטה אחרת אני לא רואה שום צורך לקנות ספרים שיש מדריכים מעולים באינטרנט.
ועוד בנושא הזה אני וגם אתה טל למדנו רק דרך ניסיון וטעייה וכמובן ליומדים מהאינטרנט ככה שאפילו לפי הניסיון שלך עדיף בנושא הזה ספציפית ללמוד מהאינטרנט. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
לא קראתי את הספר אבל שמעתי עליו בכמה מקומות וממה שהבנתי הוא מומלץ מאוד.
אני לא יודע אם כדאי לך לקנות כי האינטרנט מפוצץ במאמרים וגם באתר של רוני הורוביץ (אחד מכותבי הספר) יש הרבה מאמרים (אם לא נרשמת ממליץ לך להרשם לניוזטיילר). בהצלחה בבחירה ![]()
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מישהו גם המליץ לו על SEO BOOK, שזה בכלל ספר לSEO ולא לשיווק באינטרנט. לדעתי, הרבה יותר נוח לשבת בבית ולקרוא איזה ספר, מאשר לשבת מול המחשב ולדפוק את העיניים בקריאה של עשרות מאמרים. ואם לומר את האמת, אני חושב שבקרוב(כשיהיה לי קצת זמן פנוי) גם אני יתחיל לחפש איזה ספר טוב.
![]() |
# 5 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
מנקודת המבט שלי האנשים שהכי מרוויחים כסף משיווק זה למכור את הספרים האלה הם משווקים והם נותנים ספרים כדי לשפר אנשים אחרים לשיווק...אני לא סומך על זה ובשביל ללמוד שיווק טוב כדי שלא סתם תזרקו כסף תלמדו את זה באוניברסיטה תהיה לכם תעודה ותבינו הרבה יותר טוב מאשר מלקרוא בספר...
אגב טל אני מעדיף את האינטרנט כי באינטרנט אפשר להגדיל הדבר היחידי שלא טוב זה שאי אפשר להביא את המחשב לשירותים...[אצלי] ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ואני בהחלט מסכים איתך, ברור שעדיף ללמוד באיזה מכללה או אוניברסיטה, אבל אני לא חושב שמישהו פה הולך לשלם סכומים כאלה. הספר הזה עולה 65 שקל, זה פשוט כלום! במחיר כזה לא צריך לחשוב יותר מידי, פשוט קונים.
![]() |
# 7 |
חבר על
|
לפי דעתי,זה ממש בזבוז כסף.
תחפש באתרים, |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|