|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חסום
|
העיתונאים האלה יזרקו את אמא שלהם בשביל כסף .
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
דודו טופס אמר בעצמו , "חשוב שתדעו העיתונים הם כלים מסחריים בעלי אינטרסים".
אתם באמת חושבים שכל הקטע הזה מטוב לב? אצל דודו טופז אולי , לא אצל אלה שחליטו להביא אותו לתוכנית או כל אלה שעשו את המסחרה הזאת סביבו. בקיצור לפי דעתי עשו הרבה בכלום , נוסחא פשוטה: שחקן/זמר לשעבר שלא מעכל את העובדה שהוא כבר לא רצוי + שמועות מגרות = כל התקשורת הם אנשים רעים. בסופו של יום התקשורת עשתה פה "קופה" , יותר ראו דוד טופס , יותר שמעו את הרדיו שלו , כל כלי התקשורת מרוצים. אגב - כולכם תכנסו בי עכשיו על דברי אז תהנו לכם. |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
למה אתם אומרים מסכן? אני בטוח ש90 אחוז ממכם שראו אותו בוכה התפרצתם בצחוק
כמוני זה היה מצחיק לראות את אבי ביטר בוכה ![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
bs,כל כך מצחיק לראות בן אדם בוכה בגלל התקשורת.
שוב, התקשורת תמכור את אמא שלהם בשביל סקופ. ו WiseStyle,אתה כ"כ חכם שזה קורע אותי מצחוק,כזה טימטום בחיים לא ראיתי,הבן אדם סובל בגלל התקשורת ואתה בא להמציא עוד כמה שטויות? Last edited by SaDi; 14-10-06 at 03:31.. |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דווקא כן מצחיק לראות את אבי ביטר בוכה, עם כל הכבוד אליו, ובאמת מסכן הבן אדם מה שעשו לו, אבל זה פשוט היה - מצחיק |
|
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
למה מצחיק תן לי סיבה פשוטה למה זה מצחיק?
אני לא מבין אותך,אתה חושב שזה מצחיק? למה אבל למה ? שהילדים מתפאדחים ללכת לבית ספר בגלל קנוניה של התקשורת? בגלל עוד סקופ? למה זה מצחיק בגלל שהוא שמן? אני לא מבין אותך. (מצטער על הקללות) זה פשוט רגע של עצבים,מקווה שאתה סולח.. ואגב, WISESTYLE,אבי ביטר הוציא דיסק חדש,אז אל תחשיב אותו כזמר ל"שעבר" |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
סתם במקרה למדתי את החומר הזה ואת כל נושא האינפוטיימנט במגמה שלי , סתם. גם המורים שלי שלמדו את זה באוניסרסיטה וכו' , שיעמם להם אז הם המציאו משהו חדש , הרי בנאדם דגול כמוך , עם עברית צחה ונקייה ידע מה נכון ומה לא. |
|
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
בכלל לא מצחיק מה שקורה לו
מה שמצחיק זה אבי ביטר בוכה מה שקרה לו ולילדים שלו עצוב מאוד |
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אנלא מבין אתכם אנשים עושה אתכם שמחים שמישהו אחר עצוב ורע לו? מיום ליום לאנשים פה נדפק השכל ![]() |
|
![]() |
# 20 |
חסום
|
שבוע שעבר ישבתי איתו במועדון מזרחית בראשון
![]() אם נמשיך לאהובבבבב אנחנו רק נסבולללללל באהבה הזאת אין לנו מזלללללללל אני ואת ילדהההההההההה זה לא גורלללללללל באהבההה הזאתתתת אין לנו מזללללל אני ואת ילדההההה זה לא גורללללל אל תבכי ילדההההההההה חבל על הדמעות אין לנו מזללללל באהבה הזאתתתת בואי נשכח הכללללל נשרוף את התמונותתת ניסינו את הכל לא נשארו תקוות ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|