|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
רגע רגע, אני אבהיר פה כמה דברים.
הלוגו לא יכול להיות חינמי כי אני עשיתי אותו. הטקסט לא נלקח ולא הועתק מ-Rar ומאתר Loading מה שכן, ראיתי איך שזה כתוב ב-Loading וב-Rar והחלטתי שזה מתאים, מצטער להגיד אבל אם אתה רואה צורת כתיבה שמתאימה, אסור לכתוב גם באתר שלך? אני חשוב שכן. Loading? ושלי דומים? ממש אבל ממש לא. Rar? כן, אולי קצת. אבל תשימו לב שכל אתרי העלאת הקבצים דומים, הכפתור העלאה בצד ימין, והשאלות בצד שמאל. מה יש להעתיק. לפי דעתי זה בולשיט. ושוב, העיצוב הוא שלי. והלוגו שלי, אתמול עבדתי עליו. הלוגו באמת יפה, ו-Loading מה חינמי? מה אתה עושה בדיחה? אתמול עשיתי אותו? אני מעצב פלאש, ולא סתם מעצב, אני מתקדם. (בלי להשתחצן!). יום נעים, ושמח לשמוע דעות ותגובות על המערכת ![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והלוגו הסמל חינמי גם להם יש t.net תראה בעצמך |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
סלח לי, אבל הפעם זה עבר כל גבול!! אבל באמת, אני משקיע על העיצובים שלי ואנשים באים ולקוחים אותם, תגיד אתה לא מתבייש?! עיצוב שפירסמתי בפורום אחר אתה פשוט לוקח?! לא יאמן...
העיצוב שלי : www.coloreye.net\wd\picme.html דומה לא?! ממש רואים כמה שהשירות שלך מקצועי, בושה וחרפה! נקווה שתוריד את זה ומהר.. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יש מצב שתעלה סקרים יוסי ? כי לא רואים
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה הכוונה סקרים?! ואם התכוונת לעלות לשירות אחר, בבקשה :
http://img437.imageshack.us/img437/3474/picme5xu.jpg |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
תראה, העיצוב שלי הוא בדיוק כמו שלך, אבל איך אני יכול לגנוב לך את העיצוב? סלח אבל יש תמונה סה"כ וגם היא מוקטנת.
אני אכן ראיתי את העיצוב שלך, והוא יפה, אבל רק התמונת רקע של התפריט שלי דומה לשלך, חוץ מזה? שום דבר. זה שהצבעים של האתר שלי זה כחול ואדום כהה זה לא אומר כלום! ובקשר ל Loading.co.il, אחי הסמל באמת לא שלי, מצאתי בגוגל וחשבתי שיתאים. ואני לא יודע על איזה אתר אתה מדבר (t.net) זה רק תו אחד. בכל מקרה, אני אשמח לראות על מה אתה מדבר. |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והתכובת לאתר שבו יש לוגו כמו שלך t.net נראה לי שזה מצונזר אז תעשה די הוסט נקודה נט |
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חח ממש בושה, זה נראה לך רק דומה?!
1. העיצוב אינו מוקטן, זה הגודל הראשוני שלו 2. חח זה הצבעים!? שים לב לבאר בתחתית, בדיוק אותו דבר! על מה אתה מדבר בנאדם?! כאילו מה חשבת לעצבך שאתה רושם את התגובה.. אני מבקש ממך להוריד את העיצוב, ומהר. |
![]() |
# 9 |
Member
|
הלוגו פלאש מאוד מאוד יפה תפרגנון קצת במקום להתלונן .
חבר פורום
|
ציטוט:
הסמל מופיע באתר של די-הוסט בתור הסמל שלהם, את כתובת האתר אי אפשר לשים פה כי המערכת מצנזרת אותה מסיבה לא ברורה. בהצלחה |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|