![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
פיי זה פשוט....
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() מה דעתך לעזור טיפ טיפה, במקום להשוויץ שאתה כזה חכם שלמד את זה בכיתה ט'? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הקטע שאני לא זוכר כלום, כבר סיימתי ללמוד.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
לפותח הנושא, אל תתרגש מכל ה"חכמים" שפה, פיסיקה לא מקצוע קל.
אני למשל סיימתי 5 יחידות שנה שעברה בפיסיקה, ועדיןי לקח לי זמן לקלוט את השאלה. לגבי הנוסחא vt^2 = v0^2 + 2ax vt - מהירות סופית v0 - מהירות התחלתית a - תאוצה x - הפרש המרחקים עכשיו לשאלה שלנו, כאשר יש לנו מכונית שעוצרת, היא נסעה במהירות מסויימת v0 בסוף התהליך היא נעצרה, כלומר הגיעה למהירות 0 ולכן vt=0 הדרך שהיא עברה זה הפרש המרחק - x והתאוצה - תאוצה זה הקצב שבו המכונית מאיצה (הוא שלילי כאשר המכונית מאטה). תאוצה זה בעצם הפרש המהירות. בכל מקרה - אם יש לך דף נוסחאות אתה מוזמן לגשת אליו, בחלק של קינמטיקה יש את הנוסחא שרשמתי, תוודא שהיא כמו שרשמתי אותה כי יכול להיות שטעיתי. לגבי להסביר את הנוסחא עצמה - אם אני לא טועה היא פשוט שילוב של כמה נוסחאות פשוטות יותר, כאשר מציבים במקום t (הזמן) משהו ששוה לו לפי נוסחא אחרת. מקווה שעכשיו זה קצת יותר ברור. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
איפה בידיוק אני מציין את ה-0.25 שזה הזמן תגובה? יש מצב תסביר לי באייסי קיו? חח |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אוקי
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[QUתודה רבה גדולה מאוד ל-Balrog
שהסביר לי כמו בנאדם גדול במסנג'ר עד שהבנתי! תבורך אחי. שוב תודה לך. בבקשה לנעול.OTE=Balrog]אוקי[/QUOTE] |
![]() |
![]() |
# 20 |
מ.תיכנות
|
אני כיתה ט' אבל לומד בחומר של כיתה יא' , בכל מקרה,
אולי הנוסחאות הבאות יעזרו לך .. x = v*t x=x0+-v*t (+ , - תלוי לאיזה כיוון זז) אולי תנסה השוואה בין שני הנתונים, כמו שאמר גם Balrog צריך להעביר את יחדות המדידה, תעשה זאת ע"י מKM \ H ל M \SEC דרך: v = 18 * 1/1000 : 1/3600 מקווה שעזר עריכה: לא ראיתי את התגובה למעלה מצטער :P Last edited by WebProject; 20-09-06 at 21:08.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|