|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
את המשפט הבא גם אני לא כל כך הבנתי, כנראה כתבתי משהו רציתי למחוק ושכחתי והחלקים התערבבו. ציטוט:
אם כל כך פוגע בך ובאחרים שאמרתי לו שהוא הולך לתרום למדינה במהלך שירותו הצבאי אני מתנצל, להבא אני לא אכתוב דברים מחרידים כאלה על גבי הפורום. ואני שמח שהתגובה היחידה שלך היא "מה?" "מה?" (עכשיו זה לא נשמע כל כך חכם, נכון?), תגובה כזאת קצרה תוך כדי ניסיון לגרום למשהו שעדיין לא כל כך ברור לי מביאה אותי למסקנה שאתה יודע שטעית, והסקת מסקנות על סמך כלום ושאתה יודע שאני מכבד כל אדם (כמעט) בצה"ל ושכל תפקיד בצבא (כמעט) מבחינתי שווה ערך לאחר. (אולי אתה לא תגיד את זה, אך זה ברור לי). ובכלל, לא הייתי צריך להגיד שוב שרבים מהג'ובניקים עושים כל כך הרבה, אמרתי זאת כל כך הרבה פעמים בדיונים בנושא צבא שזה כבר משעמם אותי, ושוב זה מחזיר אותי להסקת המסקנה המוטעת שלך. ציטוט:
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 20-09-06 at 18:11.. |
||||
![]() |
![]() |
# 12 | |||||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
וכשתדע מה אני עושה ולא עושה בשירותי הצבאי, תוכל לשפוט אם אני תורם או לא תורם למדינה. ציטוט:
אז מן הסתם כשלא מבינים משהו שואלים "מה?" כקיצור ל"מה התכוונת?" ואם כל תפקיד שווה ערך, צריך לעשות קצת רענון דברים .. ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
שפשוף נעים אח שלי גיבור
אני ב18.10 מתגייס לגיוס כללי של צה"ל לצערי פרופיל 45 אין הרבה מה לעשות :S למישהו יש מושג מה אפשר להוציא עם פרופיל מעפן כזה? |
![]() |
![]() |
# 14 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
מה זה כל דבר? תפרט קצת בבקשה
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה יודע מה הקב"א שלך במקרה? כדי לנחש פחות או יותר מה אפשר להציע לך בכל"צ ..
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
בוא אני יעשה לך בנקודות מה יש לי בבית ויהיה לך יותר קל
דבר ראשון לא שלחו לי בכלל מנילה :S דבר שני אבא שלי נכה (משותק ברגל שמאל) קב"א אני לא יודע אבל אני מאמין שהיא נמוכה כי במבחנים כאב לי הראש מרוב שישבתי מול המחשב אז ניחשתי |
![]() |
![]() |
# 18 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
לא יודע
שהקשרתי אליהם לבדוק למה לא קיבלתי הם אמרו לי שאולי אני יקבל ואנשים עם פרופיל כמו שלי לא תמיד מקבלים :S הם אמרו שביום של הגיוס אני יופנה לקצין מיון :S |
![]() |
![]() |
# 20 | ||||||
Rar.co.il
|
שמח שאתה מעוניין למשוך את הדיון.
ציטוט:
ציטוט:
לא כתבתי שמפריע לך שהוא הולך לתרום למדינה, כתבתי ש*אולי* מפריע לך שאני אומר שהוא הולך לתרום למדינה. וזאת כמובן הייתה הערה שלא צריך לקחת ברצינות, הרי ברור שזה לא מפריע לך זה רק נראה כך לפי תגובותיך. אני לא רוצה לדעת, ואני בטוח שגם אם ארצה לא אדע מה אתה עושה בצבא. האם אמרתי שאתה לא תורם? אנא צטט מדברי משפט המוכיח את הטענה המוטעת שלך. אני בטוח שאתה תורם בהיותך חלק מהמודיעין הישראלי. ציטוט:
אני מנסה לצאת שנון בכל תגובה ותגובה? או ידידי, עכשיו אתה פשוט סתם "תוקף" ואני אתעלם מזה. ![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
א. אני חושב שרק קרביים תורמים למדינה. ב. לא רק שאני חושב, אני אומר שרק קרביים תורמים למדינה. ג. שאני חרטטן. אז הנה תשובותי: א. שום משפט, מילה ואפילו סגנון הכתיבה אינם מעידים על כך שאני חושב או אומר שרק קרביים תורמים למדינה. ב. שוב, לא אמרתי מעולם שרק קרביים תורמים למדינה ואם תחפש דקה-שתיים (רק אם יש לך זמן), תוכל לראות כמה אני משבח את הלא לוחמים שעמם עבדתי/שסיפקו לנו מידע במהלך הצבא. ג. אם אני מחרטט בפורום אני מסכן, ותאמין לי שאם היית מכיר אותי לא היית חושב שאני מסכן. צריך להיות אדם ממש עלוב כדי לחרטט בקהילה וירטואלית, שאם רוצים לעשות לה שואה לוחצים על "מחק". אני מקווה שאדוני הנכבד הסכים להקשיב לדבריו של אדם מעם הארץ, שנה טובה ומוצלחת לכל בית ישראל! ![]() נ.ב אני מצטער אם אני לא אגיב לך (אם תבחר להגיב) ב-40 הדקות הבאות בהן משודרת האלופה. אולי זה לא ראוי ולא מכובד עבור מסיק המסקנות הראשי לישראל, אבל כזה אני- חרטטן פורומים שמנסה לשחק אותה שנון (או בקיצור- אדם עלוב).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 20-09-06 at 19:10.. |
||||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|