|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
כותבים קוראים לא משנה אז אמרת 2 שמות מה קרה? זה לא טעות
סוגר את המתודה אז אני ציינתי שזה סוגר את ה פאבליק זה יותר קל ומובן להתחלה ,תסכים איתי כל הקוד שרשום פה אני עמוד מאחוריו מ א' עד ת' כן יחי ההבדל הקטן SO.....תיקנתי וכן בהתחלה אני לא יסביר על פונקציות של הפאבליק וכו' אני לא רואה שום מחוייבות להסביר על זה אם אתה רוצה בוא תעשה מדריך במקום פשוט להרוס חשק לאנשים אחרים תודה על האמון ותודה על התגובות הממש לא בונות פשוט גועל נפש Last edited by נריה; 19-09-06 at 11:25.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לפי המדריך שלך אתה לא יודע בכלל. תקן אותי אם אני טועה, ותסביר. יש לי הרגשה שנמצא שגיאות גם בהסבר. התגובה הבונה שאני יכול להגיד לך היא ללמוד. יש לך עוד הרבה מה ללמוד לפני שתוכל לכתוב מדריך בנושא. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
כן אני יודע
זה כל מיני אפשרויות של פרטיות וכו' אני לא יפרט אבל אני יודע class זה מחלקה OOP בטח שאני יודע תגובות אחרות חוץ ממך יתקבלו בברכה |
![]() |
![]() |
# 14 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אפשרויות של פרטיות? המממ טוב, נניח.. כמה זמן אתה לומד #C? ![]() ציטוט:
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
אם יש לך זמן להגיב בלי עניין ולנסות לתקן בצורה לא הכי נחמדה
אני חושב שיהיה לך גם זמן לכתוב מדריך |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון, נריה, אני אגיב איפה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. אתה לא מנהל שיש לך את היכולת הטכנית לחסום אותי.
רוצה מדריכים? בבקשה - www.devarea.be תהנה. |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
אני לא אמרתי לך לא להגיב
אמרתי "תגובות אחרות חוץ ממך יתקבלו בברכה" תגיב כמה שבא לך זה בסדר אני לא צריך מדריכים |
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מ.תיכנות
|
נריה ושחר, שניכם אחלה בני אדם, אבל פה אני אצטרך לצדד בשחר, נריה, לשחר יש ניסיון רב, ואם הוא אומר שיש לך טעויות מן הסתם הייתי חושב שבאמת יש לך.
אני לא מתכנת בC כבר המון זמן, ככה שאני לא יכול לבדוק אם יש לך טעויות. בכל מקרה, העיקר הכוונה, וכל הכבוד שהשקעת |
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואו, היא די דומה ל JAVA.. =]
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|