|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה אומר דברים רק אם שואלים אותך? אני מביע את דעתי, מותר לי לעשות את זה, ואני לא בדיוק שואל אותך. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתם לא ממש מבינים את העניין הזה..
זה ממש לא יביא לניר לקוחות באופן ישיר, אבל בוא נגיד שמישהו רוצה לבנות אתר, הוא מחפש מעצב ופתאום הוא רואה "נירוס.נט". ישר קופץ לו(כמובן במידה והוא ראה את התוכנית) שדיברו עליו בערוץ הילדים וזה נותק לניר סוג של קרדיט. כלומר אותו אחד שמחפש מעצב, נזכר בניר ומבין זה אמין ולא סתם יפרסמו את זה בערוץ או משהו כזה. ואם תרצו דוגמא יותר טובה, משחקי הכדורגל שמפרסמים בהם את הששבש וכל זה.. זה לא שבנאדם יראה משחק כדורגל ופתאום יגיד "וואי בא לי ששבש בוא נוריד את התוכנה".. אבל ברגע שהוא יהיה במחשב, וירצה לשחק ששבש, אני בטוח שהוא יחשוב על אותו אתר שראה במשחק.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והדוגמא שהבאת , שש - בש , זאת רק פרסומת אין שם שום ביקורת או משהו והרבה פעמים ראיתי פרסומות שמראמות אנשים
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רמאות? אנשים לא יפרסמו בעשרות אלפי שקלים בטלויזיה בשביל לרמות, אתה לא חושב? בכל מקרה הדוגמא היא ממש לא העניין, ניסיתי להעביר משהו ואני מקווה שהבנתם ![]()
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() חוץ מזה אי-אפשר לדעת מי מאחורי הפרסומת אם הוא רמאי או שלא רמאי , כאן הוא אומר לך בוודאות שהוא לא רמאי בגלל שהוא כבר הכין לו עיצוב וכל זה
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
ועדיין לא ראינו תגובה של ניר..
אבל נראה לי שהביקורת האמיתית תהיה כשיפרסמו את האתר אם יפרסמו בערוץ הילדים |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני במקומו לא הייתי הכי מאושר שבעולם על זה .
אחרי הכל ילדים בני 12 שיכולים להטריד אותו בהכנת עיצוב בחינם . |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
קודם כל הכנתי את הלוגו לפני חודש, היה ידוע שאני עומד לבנות להם אתר
הם חברים שלי ככה שהעיצוב חינם לפני שבוע הציגו סרטון שלהם במקרה בערוץ הילדים לפני חצי שבוע צלצלו שאלו אם יבואו לאולפן וואלה בכיף קניתי אתמול תדומיין שלהם הם צריכים להחזיר כסף שיוכלו לפרסם היום את הכתובת שלהם וכמובן אמרתי להם להזכיר אותי אם אפשר כי בכל זאת הפרסום לא דווקא בא לילדים אלה תחשוב שיש צוות ניהול לערוץ שצופה בשידור יכול להיות שאנשים ירצו עיצוב, חוצמזה שזה לא גורם רע ככה שזה יכול לעשות רק טוב חחח תודה ששמתם לב =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|