|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
הנה אותו מפרט
אבל שיניתי אותו קצת ויצא זול ב600 שקל (השארתי את החלקים החזקים כמו מעבד וכו') ![]() ד"א LosNir איפה הרכבתה בכלל את המפרט ואיפה מקלדת ועכבר חח אני צריך לדעת איפה הרכבתה אותו שאני יקנה לא נשמע הגיוני אחי? EDIT: והנה עוד אחד שבניתי והוא יותר זול ב200 שקל ונראה לי יותר שווה רק המעבד והלוח אם הוחלפו ![]() Last edited by Susik; 18-09-06 at 11:19.. |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע, אל תקח AMD כשיש לך C2D שנכנס לתקציב מצוין.
קודם כל תחליף את ה 7600GT ל X1800GTO של GECUBE דבר שני, אינך יכול לערבב 3 זכרונות בו זמנית, או שה DC לא יפעל, מה שמעוד משפיע פה. לדעתי אתה לא צריך יותר מ 1GB, אבל אם אתה מתעקש אז תקח שני סטיקים של 1GB ולא לערבב נפחים שונים. דבר שלישי, לעולם ואני מדגיש לעולם אבל לעולם לא לקנות ב KSP. קרא את האשכול הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=30633 Last edited by LosNir; 18-09-06 at 14:13.. |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אז מאיפה אני יוכל לקרוא
ואני ישמח אם תרכיב לי מכל המפרטם שהראתי פה את המחשב האידיאלי.... תודה לך ותגיד לי באיזו חנות הרכבתה גם |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
לסיכום, Susik או שתשאיר את בנית המפרטים לגולשי הפורום (לכן הנושא נפתח, לא?), או שתקח את המפרט שלך / של חבר שלך ושינעלו את הנושא.
|
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
חחח טוב אני ישאיר לחברי הפורום
|
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם אתה מעוניין בציוד איכותי אשמח להרכיב לך מפרט מתאים לתקציב...
שילמתם בזול עלה ביוקר... מי שמעוניין במחשבים, חלקים איכותיים ואחריות מלאה לכל החלקים לתקופה של: שנה - עד 5 שנים תלוי ברכיב. פנו אליי טלפונית או תשאירו הודעה פרטית כאן או ב ICQ ואחזור אליכם במהרה... כל רכיבי הציוד שנרכשו דרכי יקבלו תמיכה מלאה... מי שעוד לא יודע החנות שלי נמצאת במושב ינוב 5 דק' מצומת בית ליד, ו-5 דק' דרך כביש 6 (ממחלף ניצני עוז). |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
אשמח לא לקבל הצעות מחברות "סטאנד-אלון"
אלה מחברות עם וותק רב בשוק ואמינות ותמיכה וגם שתהיה חנות באזור הצפון (נהריה / חיפה או מה שבדרך בין הערים שציינתי) תודה. |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
נו מה נסגר?
אני כבר כל היום נכנס ובודק ופשוט לא עונים לי.. מישהו? |
![]() |
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ותקנה מ PANDAS.CO.IL |